onsdag 3. september 2014

Hello September !

Så er vi kommet til den herlige måneden SEPTEMBER og for en nydelig årstid vi er inne i nå...
Her jeg bor er det fortsatt godt og varmt og frukttrærne bugner av de deiligste frukter. I vår egen hage er det ikke stort å skimte av den slags...i år har vi kun fått ET eple på vært  lille epletre...som i fjor hadde over 40 ! På søndag var vi en tur på Snipetorp som dere vet, og en av de få tingene jeg fikk med meg derfra var disse eikenøttene,hi,hi....Da vi parkerte bilen sto vi under et slikt tre...og jeg måtte bare ha med meg disse dekorative nøttene..De kan jo brukes til så mangt....som i en sensommer/ høstelig fruktdekorasjon :)))

Litt plommer (som smaker himmelsk nå for tiden :),pærer og noen skjønne eikekvister . Finnes ingen fasit på hvordan man lager en dekorasjon...her er alt lov sier nå jeg :)))
 En gammel stor tråsnelle var også en av tingene som ble med hjem fra Snipetorp :)
 Bare en liten kvist i seg selv kan pynte svært mye opp....og sammen med yndig rutete og stripete blått...ja damen her kan kjenne at hun LIKER det veldig godt :)
I dag har jeg lyst til å vise dere mitt seneste oppussingprosjekt, et vakkert gammel bokskap ! Skapet er kjøpt hos Bergsbygda Brukt & Antikk ( finnes på facebook ) . Takker igjen eieren David som transporterte skapet helt fram til døra vår og bærte det inn i garasjen....det kaller man fantastisk service :) Denne gangen skulle jeg ikke male hvitt men grått...og mulig en ny favoritt har vokst fam her nå...For jeg bare elsker grå fargen som vi fant hos Gunvor hos Christoffersen. Fargen heter :ASCOTT og er en "Lady supreme finish" maling. Faktisk en veldig god maling å jobbe med .
 Det ble ingen lett oppgave å fotografere dette skapet, siden det står klemt inn i en bitte liten gang...men håper dere får et inntrykk av hvordan det ser ut....


 En varm gråtone som vil passe de fleste tekstiler som kommer inn...for hos oss har det gått fra bokskap til linskap :) September er blå her inne akkurat nå :)



 Og slik så det ut før jeg satte i gang med forvandlingen....Et helt nytt skap ble det som skal få glede oss lenge :)




 De vakre tekstilposene samt den rutete duken er fra Home & Cottage...de fleste tekstilene våre kommer derfra .



                              NYYYYDELIGE september dager ønskes dere alle og neste gang er jeg tilbake med spennende nyheter.. (Er såååå morro å være litt hemlighetsfull :)))

                                                          KLEM VIBEKE

19 kommentarer:

  1. Love your cabinet that gives you so much storage and display room. It looks great after your paint transformation.
    Mary Alice

    SvarSlett
  2. Du er helt utrolig god på farger.. Tryller frem de nydeligste farger og fargesammensettinger.. Du inspirerer, det er bra.. Skapet ditt ble også veldig fint.

    SvarSlett
  3. Fantastisk flott. :))
    Ha en fin kveld.

    SvarSlett
  4. ihre dekoration ist einzigartig schön, ich bin immer wieder begeistert!!! alles liebe von angie aus deutschland

    SvarSlett
  5. So beautiful, Vibeke. Love the new color and of course all the blue..Happy Wednesday..Judy

    SvarSlett
  6. This is so lovely, Vibeke! Love the beautiful footed tureen...

    SvarSlett
  7. You fall is very beautiful ! green and blue - this is so cool! thank you!

    SvarSlett
  8. Så vakkert, vakkert...alt du tar i bli vakkert, Vibeke! Skapet var helt nyyydelig, gratulerer! Åh..også de søte eikenøttene, da,..hihi....

    Ha en fin torsdag og en riktig god helg!
    Klem fra Jorunn

    SvarSlett
  9. So charming and elegant photos and arrangements again! I can feel the autumn in the air!

    SvarSlett
  10. Such a beautiful septembre over hère .
    Lové your beautiful cabinet.

    Xx
    Doré

    SvarSlett
  11. Nydelige bilder som alltid her hos deg. Skapet ble utrolig fint. Er det lov å spørre hvilken hvitfarge du har malt veggene med?

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk snille deg Monica :) Vil med det samme si jeg elsker alle dine vakre innlegg i Lev Landelig, du er virkelig dyktig :) Hvitfargen jeg har brukt her hjemme på veggene er "Chi" :)

      Slett
    2. Eller er det veggene på "skapet" du mener.. ? Uansett så har du fått begge deler av meg nå,hi,hi...Koden og navnet på malingen til skapet finner du i dette innelgget :)

      Slett

  12. Que bonito post, me he paseado por tu bloc y me ha encantado, te invito a ver el mío, esta semana las mascotas son las protagonistas, nos hacen compañía y sacan lo mejor de nosotros mismos. Si eres un amantr de los anima les no te puedes perder este. Deseo que te guste y si es así y no eres seguidora espero que te hagas, gracias por visitarme.
    Elracodeldetall.blogspot.com

    SvarSlett
  13. Your white cabinet swoons my heart. The soft shades of blues are so beautiful for September. Pure loveliness.

    SvarSlett
  14. Oh ich liebe deine Bilder so sehr, von Herzen danke dafür, ein Genuss! Alles Liebe, Elke

    SvarSlett
  15. Ces photos sont toutes plus belles les unes que les autres!!!

    SvarSlett