søndag 11. januar 2015

Husets hjerte

Alle har et hjerteterom i huset sitt og vårt er uten tvil kjøkkenet..:)
 Får vi besøk er det alltid her vi blir sittende... vi kommer oss lissom ikke videre...:) I dag har jeg tatt bilder fra litt andre vinkler slik at dere skal få et intrykk av hvordan kjøkkenrommet vårt ser ut. Det er nemlig et vanskelig rom å ta bilder av siden det går i vinkler og har kroker her og der. Spisedelen er romslig med masse lys og god plass. Midre plass er det i arbeisddelen,noe vi ikke var helt fornøyd med når vi bygde huset.Senere har det vist seg å være ganske praktisk å ha denne delen slik for oss... for det er kort vei til alt når man står å jobber her ved kjøkken benken.
 Her ser dere inn i arbeidsdelen av kjøkkenet, hvor vitrinedelen dominerer. Noe jeg bare MÅTTE ha når vi bestemte oss for dette kjøkkenet fra Ikea. Vi har valgt åpne hyller på flere steder for å skape luft og gi et landelig preg i innredningen.

 Benkeplatene var opprinnelig mørkbrun men jeg har altså gått over med slitesterk maling...først grått også hvit "chi" som den er nå.Det har fungert veldig bra og jeg må ikke male den så ofte siden den tåler en "trøkk".
 Snekkeren som bygde huset vårt lagde den innebygde delen over komfyren. Litt egelskinspirert var vi da også for 12 år siden når vi bygde dette huset.
 Åpne hyller inspirert av gamle knekter skaper landelig preg og er en hyggelig del av denne delen av kjøkkenet. Her kan det "dilles og dalles "med ulike ting ...som dere har sett så mange ,mange ganger at jeg koser meg med:) Ja her dekkes det også opp til fest siden vi ikke har noe spisestue og da har vi også selskap av en koselig gruve vi er meget glad i . Den er en kopi av en gruve jeg fant fra et interiørmagasin under bygging av huset.
Ja her sitter vi altså til hverdags og fest....og når vi lager innlegg til dagens blogginnlegg som akuratt nå......Ønsker alle en stråååålende god ny uke og TAKK for alle gode tilbakemeldinger....kjære tid så skjønne dere alle er:)

                                                           KLEM VIBEKE

20 kommentarer:

 1. Full of great inspirations as always:-)

  SvarSlett
 2. Du har ett mysigt och jättefint kök, och
  öppen spis också, wow! Det blir ju så
  ombonat med en brasa som brinner. Gillar
  ditt långa fina matbord och alla vackra skåp
  också.
  Kramar/AM

  SvarSlett
 3. Utrolig koselig kjøkken og spisestue ;-) Så lyst, vakkert og delikat ;-) Her kan jeg tenke meg at både gjester og vertskap storkoser seg ;-)

  Ønsker deg en herlig søndag!

  SvarSlett
 4. Bare så vakkert, og så deilig det må være å ha god plass!
  Her må det være lett å kose seg!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 5. Du har et fantastisk hus preget av en stil og smak som går rett hjem hos meg. For ikke å snakke om de fantastiske gode bildene du tar :-) god søndag til deg :-)

  SvarSlett
 6. Your home is so lovely, Vibeke...I love all of the character and your personality in the the decorating!

  SvarSlett
 7. What a beautiful heart of home! Love it ♥ Alexandra

  SvarSlett
 8. Vilket kök! Helt underbart fint! Ser så många fina saker och detaljer...
  Varm kram,
  Titti

  SvarSlett
 9. Forstår godt at dere nyter dette kjøkkenet og at gjestene ikke vil ut herfra. For maken til lekkert og romantisk kjøkken skal en lete lenge etter :)
  Ønsker deg en fin søndagskveld!
  Hilsen fra Anette

  SvarSlett
 10. So very beautiful and homey. You fireplace is a favorite with me. I like the way it's up higher you can enjoy it more. Jo

  SvarSlett
 11. So very pretty. I love that stove.

  SvarSlett
 12. Underbara bilder från ert ljuvliga kök!
  Ha en fin vecka!
  Kram
  Jenny

  SvarSlett
 13. Sooooo Cozy!*!*! LoVe your FIREPLACE Area BeSt-Of-All...
  Jeanine Burkhardt Wisconsin-USA...

  SvarSlett
 14. So cozy and cheerful and bright! Love it all!

  SvarSlett
 15. Warm lovely home,so enjoyed the pictures,thanks.

  SvarSlett
 16. Det är nog hos många som hos dig som köket är husets hjärta. Du har ett vackert och fint komponerat kök många vackra detaljer och det ska bli roligt att få följa dig på vägen
  Ha det gott i år
  Kram Meta

  SvarSlett
 17. Hihi,jeg er egentlig i full fres i husets hjerte selv nå...og tar noen bloggebesøk innimellom smørsmelting og heving og såntslags ;)
  Kjøkkenet er virkelig det rommet jeg elsker mest,nettopp fordi vi kan gjøre så mye her og i fellesskap. Og så trives jeg med rommet - og det må jo du også gjøre for det er bare helt nydelig hos deg!!!!
  Toveklem .)

  SvarSlett
 18. Your kitchen and eating area is perfection. So cozy and stylish.

  SvarSlett