torsdag 22. januar 2015

Tusen MILLIONER takk....igjen!

 I desember hadde over 2 millioner treff funnet denne bloggen....et tall som er helt uvirkelig for meg....og jeg har alle dere der ute å TAKKE....
TAKK for alle skjønne gode hilsner dere legger igjen, fantastiske mail, klemmer og gode ord dere gir meg på veien....Det betyr enormt mye og gleden over å skape og inspirere blir bare enda sterkere av alt dette.

Januar er en litt rolig interiørmessig periode for meg...det skjer ikke de største sprell i heimen....men "flørter" litt med vår da vel og merke...:) Puselabber kvister og løkblomster popper opp her og der...og det fryder jeg meg over selv om kong vinter har satt sitt preg utenfor vinduene her nå.  Kanskje noen husker det gamle vinduet jeg fant hos en brukthandler i Sverige i sommer...husker jeg ble så glad når jeg fant det...noe min bedre halvdel skjønte svært lite av...hi,hi
Nå står det  her i kjøkkenhjørnet og lager en fin bakgrunn for litt vårlig pynt....fantastisk fint med sin slitte og naturlige patina...og ble reddet fra en brann i et gammelt hus. Tankene går ofte til det når jeg ser det...og lurer også på hvordan resten av huset så ut....sikkert som en DRØM !
 Elsker denne fargen på vekta her.....:) Tenk bare den mot alle sommer blomstene den snart skal i fint selskap med....:)
 Er ikke så mange andre farger å skue her inne , men litt tre artikler skaper en varm kontrast til det hvite. Trefjøler er både nyttige og fine å se på. Den store er fra "Gammel kjærlighet" og den minste er fra Home & Cottage.


 Jeg har ikke mange blomsterpotter....planter helst i alt annet en det..som dere ser:) Her er det plantet i en fransk emalje kanne og en gammel engelsk suppeterrin...og roser i en gammel melkemugge.

Altså en rolig , vinterlig og bitte litt vårlig stemning herfra ut til dere i dag.....


                          Ønsker alle en strålende helg !
                KLEMMER FRA VIBEKE

21 kommentarer:

 1. Your blog is so lovely, Vibeke...you will have many more followers, too!!

  SvarSlett
 2. herlige bilder som vanlig :) og gratulerer med fantastisk tall!! :D Har kommet såpass langt ut i januar at jeg vil tillate meg litt løkblomster snart også :) vil ha VÅR! kjente det virkelig før i dag, da jeg var ute og måka snø, og det båste surt og kaldt.. Og planene for sommeren da.. MASSE som står på lista! ;) Ønsker deg en finfin kveld :)

  SvarSlett
 3. hva flotte bilder og inspirasjon !!! Jeg tror de har en av de beste bloggene jeg vet !!! siden jeg er fortsatt i instagram, jeg har ikke så mye tid til å besøke her !!! men her på blogger kan jeg se sine bilder større og beundre !!!
  elsker hilsener fra angie

  SvarSlett
 4. Congratulations,your photos are a wonder that is why we love your blog.

  SvarSlett
 5. Congratulations Vibeke !! No wonder you receive many visits, you have an amazing blog, I love it !!
  Kisses from Spain

  SvarSlett
 6. Your blog always lifted my spirits and has given me inspiration this winter day.

  SvarSlett
 7. Vibeke, what a great accomplishment, but one only has to see your blog once and they will not forget. It is very comforting to visit you..Happy Thursday..Judy

  SvarSlett
 8. Visst är det kul när besöksmätaren knallar på. det känns verkligen inspirerande. Här har jag målarverkstad just nu.Puh. men roligt. Det blev väldigt fint med fönstret hos dig. Har du plockat vide alla redan då är ni tidigare än hos oss.
  Ha en fin och skön helg
  Kram från Meta

  SvarSlett
 9. Complimenti Vibeke per i due milioni di visite.Il merito è tutto tuo. Il tuo blog è tra i più belli Continua con le belle foto e le composizioni.Aspettiamo insieme la primavera con i suoi splendidi colori e profumi.
  Grazie per aver risposto alla mail.Baci
  Laura

  SvarSlett
 10. beautiful pictures as always. I get some crazy Google translations from Norwegian to English! ♥

  SvarSlett
 11. Wow,for ett tall. Vel fortjent!
  Ønsker deg ei god natt
  Klem Christina

  SvarSlett
 12. Always lovely to visit your beauty. Thank you for following me on Instagram, so nice to meet with you there. xxo

  SvarSlett
 13. BEAUTIFUL, SIMPLE, WARMING, JUST LIKE YOU THANK YOU FOR YOUR POSTS...IN THE USA AND ENJOYING IT ALWAYS....HAD SOME TIMES WHERE IT WOULD NOT LET ME POST...BIG HUGS LORRAINE

  SvarSlett
 14. Bildene dine er en fryd for øyet, og du er en av de få som får denne stilen til å se 100% ekte ut. Dette ER deg, det er ikke noe du prøver å få til, bare fordi det er "riktig".
  Elsker bloggen og bildene dine <3
  Klem

  SvarSlett
 15. Gratulerer! Det er helt velfortjent! Vakre inspirerende bilder! Klem

  SvarSlett
 16. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 17. Piękny klimat. Pozdrawiam. Alicja

  SvarSlett
 18. Congratulations. I found your blog in December and spent several nights reading post after post. I love it! I can't wait to see some spring come to Vibeke Designs.

  SvarSlett
 19. Beautiful. I just love your sweet home. So lovely.

  SvarSlett
 20. The pine cone wreath with the little tiny house is adoreable.

  SvarSlett