onsdag 14. januar 2015

Lysere dager i sikte....

Jeg elsker bare hjemmestrikket..men kan desverre ikke strikke selv....Da er det jammen godt å ha en svigermor som tryller fram de flotteste ting:) Disse flotte og godt brukte vottene strikket hun for noen år tilbake....og jeg bare LIKER de så godt...så godt at jeg fikk noen røde også...:)
Vi har endelig deilig og lysere dager i sikte....men fortsatt er det den lune og varme følesen inne...Her i hjørnet ved den gamle kakkelovnen vår er det koselig å skape den stemningen.
Her har en av tallerkenhyllene mine havnet og jeg synes det er en fin måte å vise alle sølv/plettfat man har frem på i denne kroken. Stemningen må bare bli varm og gir et gyllent preg....når lyset fra tente levende lys får speile seg i denne patinaen disse fatene har fått gjennom tiden....og jeg har altså ikke pusset sølvet på en stund...for jeg synes virkelig den patinaen som oppstår etter en tid er faktisk vakker:)


 Så lodne og skjønne og gode å ha på......:) Neste par jeg ønsker meg skal gå i grønt...:) Svigermor er unik på mange måter og er en" reser" på håndarbeid...Så litt før jul hadde jeg kjøpt inn noen nydelige stoffer fra Tilda som jeg ønsket å lage et lappeteppe av....Svigermor tok  oppdraget å laget et NYDELIG vårlig teppe ut av det.....

 Det virkelig en fryd å se inn på soverommet der det henger til skue.....og drømmer om vår og sommer hvor det skal bli brukt flittig.


Håper alle har noen fine januardager...selv går dagene til kreativt syssel og( drømme)... planlegging av vårens og sommerens aktiviteter...Viktig å drømme litt vettu...hvem vet ! Kanskje det en dag blir realitet :)))))))) 

                                                    KLEM VIBEKE

11 kommentarer:

 1. Love the grey mittens and your photos!

  SvarSlett
 2. So pretty, Vibeke...love your mittens and your new quilt!

  SvarSlett
 3. Har nok en gang kost med med dine bilder :-) en fin kveld til deg :-)

  SvarSlett
 4. Those mittens are adorable. Your silver trays are gorgeous.

  SvarSlett
 5. Så nydelige votter og teppe svigermoren din tryller frem.
  Man er jo bra heldige som har noen som lager slike flotte ting.
  Jeg syr og strikker en del selv, men votter og lester er jeg ikke god på, så da er det godt å ha to søstre som lager til meg.

  Nydelige bilder, og den kroken din med ovnen, vakkert.

  SvarSlett
 6. Som altid dejligt at besøge dig :-)

  SvarSlett
 7. Så fin hörna du har där och du det är så trist att putsa allt silvret så jag låter det också vara för finare är det så.
  Vantar gillar jag det är sällan jag kommer hem utan nya vantar från julmarknaderna här, då kan man frossa och köpa hur många man vill. duktiga äldre som stickar och säljer finns det gott om här.. Glada ska vi vara för det.
  Ha det så gott i fortsättningen på veckan
  Kram Meta

  SvarSlett
 8. I loved your flowers in that bucket,and those beautiful silver platters everything is so lovely as always in your pictures.

  SvarSlett
 9. The beauty in All you créâte here takes my breath away. Love your brick wall, and I am inspired by your silver platter stored and displayed in the plate rack, you have inspired a next hunt for me to create.

  Xx
  Dore

  SvarSlett
 10. Oj Vibeke vad du inspirerar! Otroligt mysiga vantar. Vet du vems mönstret är?
  Ha en riktigt skön helg!
  Carina från Finland

  SvarSlett