fredag 2. januar 2015

Nytt år med ny skatt......

Lille julaften fikk vi oss all en overraskelse da vi skulle dekke til festbord. Bordets lemmer viste seg å ikke passe.... så da hadde vi heldigvis et langbord stående i garasjen som vi kunne bruke:) Bordet har vært prøvd her før men da syntes vi det var altfor stort.....men nå som vi har hatt det her stående hele jula får vi det rett og slett ikke ut igjen....:)Hele familien har nemlig lagt sin elsk på det, så her begynner vi året med nytt kjøkkenbord. Så trenger noen et kjøkkenbord fra 1920 (uten lemmer.. ) har du nå muligheten til å skaffe deg et..hi,hi :)
Bordet måtte virkelig jobbes med og hvorfor skal dere snart få se.....Dette var et slikt kjøp jeg egentlig ikke var så fornøyd med i utgangspunktet...det viste seg å være i skikkelig dårlig stand når jeg fikk se det "live", altfor stort (trodde vi...) og litt for dyrt for sin kvalitet....Men i dag er følelsen anderledes og jeg er ganske fornøyd med resultatet. Jeg har pusset bordplaten ned, sparklet over de største sprekkene, milkpaintet toppen og malt understellet tre strøk med grått (Ascott).  
Ja her er vi igang....som dere ser måtte det til en "liten "jobb for å få det slik det står i dag..Bordet anslås å være fra tidlig 1900 tallet og hadde tilhørende benk som jeg solgte i butikken.


Vi har tatt vekk all jul nå...og har valgt en lys og hvit inngang i 2015. Flere farger popper nok opp snart....:)Rakk å ta noen nye julebilder før vi pakket alt ned... og før årets pepperkakehus ble historie..:) Jammen har vi hatt en fin desember og jul....og spør du meg gleder jeg meg allerede til neste desember....


                                           KLEMMER VIBEKE


16 kommentarer:

 1. Store bord tar stor plass....men jammen er de kjekke å ha! Har et par giganter selv,vurdere av og til å bytte de ut men det får jeg meg ikke til!Rundt desse bordene koser vi oss med alt mulig!!!
  Så flott finnish det ble på bordet ditt til slutt,du har gjort alt det riktige tydeligvis.Og bildene du tar,ja de tar som vanlig pusten fra meg!!!
  Toveklem .)

  SvarSlett
 2. Nydelig bord, og ett bord med god plass gir god følelelse.
  Og helt nydelige nyttårsbilder du viser :)

  Ønsker det ett godt år :)

  SvarSlett
 3. Love your weathered washed table and the weathered sea lantern. Beautiful xx

  SvarSlett
 4. Åhh ditt bord! Så snyggt! Hoppas du får bjuda på många goda middagar där i år...
  Varm kram,
  Titti

  SvarSlett
 5. It's a beautiful table, Vibeke. I love the size of it. I would not be able to fit something like that in our current home, but it would have fit in the dining room at our old house. Now I have a round table that seats 4 (6 if we stretch it). Still have our Christmas décor up, although, I am starting to get tired of it now. I think I will have to get started on organizing my bins this weekend so I can take it all down and put it away.

  SvarSlett
 6. I really love your table. When I was young my Mother redid our picnic table and put it in the dinning room. It looked so great. XX Jo

  SvarSlett
 7. You have done a lovely job, your home is beautiful.

  Happy New Year!

  SvarSlett
 8. I like your table and it is wonderful and i love that light over your table,that is a beautiful ceiling light.Happy New Year

  SvarSlett
 9. Åråsen så nydelig det ble,
  Ja for en flott jobb dere har gjort med det bordet,
  Så gøy når resultatet blir sånn,
  Blir nok mang en koselig stund rundt det bordet,
  Klem fra sylvia

  SvarSlett
 10. wow, hva flotte bilder for !!! et Godt Nyttår ønsker angie fra Tyskland

  SvarSlett
 11. Just always, always so beautiful!! x

  SvarSlett
 12. So ein wunderschöner Tisch,
  sieht einfach himmlisch aus.
  ♥lichst andrea.

  SvarSlett
 13. Love the simplicity of white! xoxo, Alexandra

  SvarSlett
 14. Kære Vibeke - jeg ELSKER din stil. Du er bare så dygtig. Rigtig godt nytår. Klem fra Claus

  SvarSlett