tirsdag 25. oktober 2016

Skatter til salgs !

 Nå er orangeributikken åpen noen få uker til og her er noe av det du kan sikre deg ! Dette er unike ting fra Cederberg Antik i Dalarna i Sverige . Og som dere ser har en vakker skatt av en lampe kommet på plass...og den er IKKE TIL SALGS..hi,hi :)For det er det vi har manglet her inne ,en lampe som vil gi oss et koselig lys . Vi er virkelig fornøyd med denne skatten av ei lampe :)
 Mange er betatt av disse vakre glasskrukkene og disse kan brukes til så mangt....
 Her ser dere også et annet gammelt bord fra Sverige....et fantastisk møbel med den vakreste orginale patina ! De lekre lyktene er fra Affari......utrolig fine nå i høstmørket .
 Kurven er fra Affari og er både flott å se på og til oppbevaring. Rustikk zink ...som er veldig fin til grønt....og gjør seg nok med en liten gran oppi nå som det snart skal pyntes til jul :)
Taburetter og gamle sjarmerende knaggrekker, fine detaljer
som setter preg på interiøret.
 I dag ble det tur til favorittplassen min igjen, Mule varde. Dette stedet besøker jeg ofte og her er det like vakkert til alle årstider....men jeg som elsker høsten blir ekstra inspirert av å vandre her nå på denne tiden.
 Den lille vakre lekestua....et av mine favoritt motiv herfra.
Ned mot vannet vil Nure...han elsker dette stedet :)


" Dagens fangst " konglene er litt spesielle i formen, lange og smale og er flotte til dekorasjoner nå fremover.Herlig å samle inn naturmaterialer på en slik plass og stedet er jo fredet så man plukker bare ting som ligger på bakken. Og denne gangen var det nok å ta av .
Om dere ønsker et besøk eller har spørsmål om varene i butikken er det bare å ta kontakt på mail.

                                                      KLEM VIBEKE
 

5 kommentarer:

 1. Dette er alt så nydelig, Vibeke! Fallet Naturen er vakker og salget vil bli stor!

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 3. Så vackra saker och ja, jag vill ha allt :)
  Höstbilderna är så fina också...
  Önskar dig en härlig kväll!
  Kram Titti

  SvarSlett
 4. Nydelig! Det er SÅ inspirerende. Men, er det lov å spørre hvor du har fått tak i den flotte taklampa? Den er fantastisk fin!

  SvarSlett