torsdag 13. oktober 2016

"Drømmebordet"...

Ja dere vet jeg lider av bordmani og har hatt ENDEL bord opp gjennom tiden. Men dette gamle bordet er noe av det fineste jeg har eid. Det var også grunnen til at vi dro tilbake til Danmark nå i høst , for vi måtte bare ha med dette hjem. Noen overraskende skavanker hadde det men min mann fikk fikset det og nå er bordet blitt en skatt... i mine øyne :)

Denne møbelstilen er fra 1920-30 tallet og jeg har nesten bare møbler fra denne tiden i huset nå.
Og blir ikke lei.. heller motsatt....for nå som jeg er mye mere rundt på loppis/antikkbutikker dukker det opp skatter fra denne tiden ganske ofte...og jeg blir fortapt nesten hver gang :)

Bordplaten er beholdt i sin opprinnelighet og kun satt inn med litt hempolje fra http://missmustardseedsmilkpaint.com/ . Milkpainten er også derfra og dette er fargen : Farmhouse white . Tilslutt har bordet fått litt pussing med sandpapir , her og der for å få sin slitte look.

Min lille butikk er for tiden stapp full av de vakreste ting og jeg er super fornøyd med utvalget. Det har denne uken ankommet møbler ,keramikk og glass fra Sverige . Det er også kommet et stort parti med nye zinkbøtter og flott lykter som vist på bildene under.
Er jo bare blitt så glad i gult...og samler på tekstiler som er i denne herlige nyansen !


Lekre lykter.....virkelig etter min smak !
 

 
 Ønsker dere alle en stråååålende helg og varmt velkommen til oss på søndag ! Om du lurer på pris på de enkelte varene jeg har lagt ut i det siste er det bare å sende meg en mail. Nå har du muligheten til å sikre deg noen unike ting :)

                                               KLEM FRA VIBEKE

8 kommentarer:

 1. Love love love the table. It is a beauty. Love all your fall decor items for sale too. Have a great week end.
  Hugs,
  Kris

  SvarSlett
 2. Linda, linda a postagem. A mesa e as cadeiras são perfeitas! Um ótimo fim de semana e boas vendas!

  SvarSlett
 3. Jeg skulle ønske jeg kunne være på salg ... så mange fantastiske skatter! Den gule fargen er så pen og koselig for høsten! Elsker den nye tabellen, også!

  SvarSlett
 4. Höstigt och fint! Gillar verkligen färgerna där...bordet är så vackert också!
  Varm kram från Titti

  SvarSlett
 5. Love the table and the finish is just beautiful

  SvarSlett
 6. The apron and legs of your table are gorgeous!! And the lanterns are just my style too. Since we are more than an ocean apart... I'll just have to enjoy your beautiful photographs. Ahhh!

  SvarSlett
 7. That table, a dream! Love your chairs, too! Those lanterns are my style, also. Can I buy the large mouth clear bottles from you? Thank you, love your blog and treasures!
  Cathy

  SvarSlett