tirsdag 28. april 2015

Tilbakeblikk på den store konfirmajonsdagen !

I fjor hadde vi konfirmasjon for vår minste jente. Det var en vakker dag på alle måter vi aldri vil glemme. Hyggelig er det også at tilbakemeldingene på pynten vi valgte å bruke til nettopp denne dagen har vært veldig god:)) Mange har tatt til seg noen ideer som de velger å bruke på sin måte igjen, slikt er veldig gøy synes jeg :) Jeg lagde alle bukettene selv med blomster fra Mester Grønn og valgte lysblå Norgesglass som blomstevase. Disse glassene er blitt lånt bort til mange siden den gang,og jeg er nå blitt en liten "utlånersentral":))) Det er nå kjekt synes jeg , så hjelper vi hverandre og trenger ikke kjøpe inn så mye.
En FRYD å boltre seg i disse herlige blomstene....:)

Det ble små og store buketter til denne dagen..:)
Fargevalget sto konfirmanten selv for, og valgte noe utradisjonelt fargevalg...Men det har vist seg å være ganske populært valg, dette har vi nok fått mest positive tilbakemeldinger på :) Bordkortene laget vi sammen, personlige og fine på en og samme gang synes jeg de ble.


Alderspenn girlanderen i bilder over gavebordet har også inspirert noen har jeg fått høre...En fin og meget personlig liten detalj som er lett å lage.


En liten hyggelig detalj i gangen når gjestene ankommer ..:)
Et bugnende kakebord....Åh! Hjelpes meg så mye godt vi hadde :)  Og verdens beste Nure var i storform med alle festglade mennesker denne dagen :)

Ja her blir det ingen flere konfirmasjoner , neste ut er da når barnebarn skal konfirmeres....som er mange ,mange år til :) Men konfirmasjons oppdrag skjer stadig og om ikke mange dagene skal et nytt bord dekkes...Det blir både spennende og gøy!

Takk for alle herlige tilbakemeldinger og mail fra dere , en sann glede er det å oppleve at dere finner inspirasjon her inne :)

                                                    KLEM VIBEKE
7 kommentarer:

 1. SÅÅÅÅ smukt....!!
  Klem Susanne

  SvarSlett
 2. What a lovely table you prepared! Just beautiful. Your sweet dog looked right at home there by the table.
  Sue P.

  SvarSlett
 3. Det var verkligen söta och fina buketter du gjort. Burkarna var hur fiffigt som helst. den färgen på rosorna är ju bara sååå fin
  Ha en fin och skön mitt i veckan
  Kram Meta

  SvarSlett
 4. What a beautiful party for your adorable daughter's Confirmation. I posted about my niece (whom is also my god daughter) Confirmation Day here:

  http://www.finchrest.com/2015/04/a-beautiful-confirmation-day.html

  SvarSlett
 5. What a lovely party! And, what a lucky girl!

  <3 the blue!

  SvarSlett
 6. Przepięknie ustrojony stół i prześliczne na nim kwiaty.Pozdrawiam cieplutko. http://domzmoichmarzen.blogspot.com/

  SvarSlett
 7. What a perfectly lovely day, Vibeke! The decorations are wonderful! A special day for your lovely girl!

  SvarSlett