tirsdag 16. juni 2015

Jeg ønsker å bli bedre....


Jeg elsker blomster og skulle ønske jeg hadde "grønne fingre"....Men det har jeg dessverre ikke.. I fremtiden er dette en interesse jeg vil prøve å forbedre. Tenk å drive fram de vakreste blomster og vite litt mer om forskjellige planter...ja dette har jeg virkelig lyst til å bli bedre på :)
I hagen er syrinene i full blomst, enkelte trær er på sitt siste og vakreste nå....og noen andre trær er i ferd med å bryte ut i vakker blomstring ..ja det er bare å fryde seg :)


I fjor kjøpte jeg meg en gammel flora bok på et bruktmarked, både nyttig og vakker er den. Nå kan jeg kanskje bli flink til å kunne navnene på alle grøftekant blomster jeg er så glad i :)

Stolene fra Affari er virkelig flittig i bruk...hver dag når været er godt sitter vi å koser oss i de. Et GODT kjøp kaller jeg det :)
 Det gamle franske bordet som engang var rødt er blitt lyseblått...og passer nå til alle andre blå og grønne toner jeg har i hagen. Noen kaller dette for en "vill syrin "....Den har blitt plantet om flere ganger siden vi anskaffet oss den og det er først i år den ser ut til å trives:)

Fortsatt venter vi på å komme i gang med prosjekt Orangeriet.... nå venter vi  på at de som skal grave opp området skal komme. Denne jobben tar ikke så lang tid ,så når det er gjort regner jeg med at platen støpen ganske kjapt...også er det bare å vente til byggeloven trer inn 1.juli. DA skal saker og ting skje:))))))))

Fine junidager alle sammen og det kreative prosjektet jeg la ut på i helgen viste seg å bli mislykket...
jeg må nok prøve å feile litt før jeg klarer å støpe et fat....men jeg gir meg ikke.. engang skal et vakkert stort fat pryde her i hagen...jeg må bare øve meg litt først :)))
Et lite blad var det som ble noe av....kanskje man kan bruke det til noe kreativt ved en senere anledning....:)


            VARM KLEM FRA VIBEKE

8 kommentarer:

 1. Красота - как всегда!

  SvarSlett
 2. Ikke alle prosjekt kan lykkes. Prøving og feiling kan være nødvendig noen ganger, men da blir gleden over å endelig lykkes desto større. Så bare stå på.
  Det samme gjelder når det gjelder "grønne fingre", det gjelder bare ikke å gi seg. Og har du lyst og pågangsmot har du kommet langt. Det virker som du har det i hvertfall. Lykke til! De stolene fra Affari, ser ut til å være i bambus, har du de stående ute i regnvær også?

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig tilbakemelding Berit :) Stolene setter under tak når regnet kommer, tør ikke å utsette de for det. Fantastisk stoler som jeg er blitt veldig glad i :) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har nemlig også et par bambus-stoler, ikke så fine som dine, men fullt brukbare og så deilige å sitte i. Har ikke turt å la de stå ute pga fare for regn, var derfor jeg lurte. Tror nok det er best å la de stå tørt, ja. Tusen takk for raskt svaret.

   Slett
 4. Hei på deg!!
  Så nydelige bilder og farger på bildene dine!
  Ja det er det jo alltid, men disse var fantastiske!!!!
  Jeg har heller ikke grønne fingre, men har veldig lyst til å jobbe med saken. Etter at vi har fått utestue, snart utekjøkken, og en ny veranda, står blomsterbed og planter for tur!!!! Gleder meg til å plante litt rundt husveggene, ikke bare i baljer og bøtter. ;)

  Ønsker deg flotte kreative sommerdager!!!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 5. Underbara bilder...
  Ha en skön sommar!
  Kram Titti

  SvarSlett
 6. Uhørt skønne billeder af syrener i zink balje og i kasse!
  Håber du får en skøn sommer.
  Lene

  SvarSlett
 7. Hei, mitt navn er Anna. Jeg er en stor fan av hans arbeid, er det veldig vakkert! Dekorasjoner er vakker og formidle meg fred.
  Jeg lurer på om du kan gi meg tittelen og forfatter av boken, jeg ønsket å samle det til min samling av bøker om blomster.
  Takk! Et stort kyss, direkte fra Brasil.

  Dette er min e-post hvis du foretrekker å sende dit: annakarollina@outlook.com

  SvarSlett