søndag 25. oktober 2015

Velkommen GULT !

Jeg tror jeg aldri har hatt noe i gult tekstiler i huset vårt før...inntil i år ! Inspirasjonen til det valget ligger nok i alle fantastiske farger vi har rundt oss på denne årstiden. Den herlige GULE
puten er fra H & M interiør og kjente ved første øyekast at denne måtte bli med hjem til vårt orangeri!


 Varme toner i herlige tekstiler og naturmaterialer popper opp i vårt orangeri....og alt dette gir energi og masse GLEDE!


 På en deilig høsttur i skogen i dag plukket jeg inn blåbær ris til jules dekorasjoner, så nydelige fargetoner på de og veldig dekorative.

Igjen.....en bukett av de vakreste høstlige grener...Jeg finner så masse inspirasjon i dette og plukker med meg en haug så fort jeg er på tur..noe jeg er veldig ofte:) Fyll et trau med de skjønneste små epler og blader og du har en herlig dekorasjon lenge :)


                                          Nå står en ny uke for tur og den ønsker jeg
                                                      skal bli god for dere alle !

                                 GUL & GOD KLEM FRA VIBEKE

8 kommentarer:

 1. Yes, autumn is such a wonderful season... I enjoyed this Post.

  SvarSlett
 2. Det ble kjempelekkert med gul' nydelige farger nå, så deilig ute, stor inspirasjon i dine bilder og ord :)

  SvarSlett
 3. Det var en veldig varm gulfarge i den puta, så den passet utmerket i ditt høstlige orangeri. (også sammen med den røde puta) Er nok en farge jeg aldri kunne komme på å kjøpe/bruke selv, men hos deg var den "som skapt". Takk for nok en porsjon med herlige, inspirerende bilder. Hilsen Berit.

  SvarSlett
 4. My grandma was Norwegian so I try to read the Norwegian first but no. I don't know any Norwegian except lefse. Which is still popular from now to Christmas in stores in certain towns and cities. My girls can make it. Do Norwegians even eat it? We Americans cling to lutefisk at Christmas only! I decorate with reds and golds so I like how you show a totally white room can change just by gathering leaves and apples and stacking gold and orange pillows in a white chair. You are an artist!

  SvarSlett
 5. jaja Vibeke,kan konstatere en ting med det samme:gult har aldri vært mer kult! Nydelige nydelig nydelig!
  Toveklem .)

  SvarSlett
 6. And there it is...the old rustic round wood table I love so much. Beautiful.

  SvarSlett