torsdag 14. januar 2016

Vinter & Snø!

Vi har vakker VINTER her vi bor nå, godt med snø og veldig kaldt i disse dager...hele -12 grader i dag....
Familien min går på ski men ikke jeg....jeg fikk en kneskade i tidlig aldre som satte en stopper for slik aktivitet....så derfor får jeg pynte med ski da..hi,hi og glede seg over det :) Disse gamle skiene og stavene fant jeg i høst på et loppemarked...og tenker ofte på historien de bærer med seg...stavene er barnestaver siden de er veldig korte, og de har nok vært med om mye moro kan jeg tenke meg.Den herlige gamle verktøykassa er fra Sverige...og angrer ikke et sekund på at den ble med hjem....så fantastisk sjarmerende med sine skjevheter her og der..:) Denne helgen tror jeg jeg skal ut å se etter litt gammelt og sjarmerende igjen....veldig lenge siden jeg har vært på "jakt":)Lillemann Nure er jo med mor overalt i heimen og her er han med snø i barten....den lille søte kar`n:)
Kan tro det det lille fjeset der får MYE kos:) Som svigermor sier så fint:" I mitt neste liv ønsker jeg at jeg blir hund og kommer til en snill familie...":)

                          Riktig fin helg alle sammen !
                               Vinterklem fra Vibeke

16 kommentarer:

 1. Skulle virkelig ønske jeg hadde slikt øye for både detaljer og sammensetning som du har. Når du går på loppemarked ser du skatter. Jeg ser "gamle greier" :-( Så er det så vakkert når du setter sammen og tar bilder. Så jeg følger med og prøver å lære. Ønsker deg og dine en fantastisk helg.

  SvarSlett
 2. Så fint med din opstilling i sneen.
  Dejlige billeder.
  Kærlig hilsen
  Ingeborg
  (ingeborgshaveblog.blogspot.dk)

  SvarSlett
 3. Wunderschöne Bilder!
  Liebe Grüße,
  Sabine

  SvarSlett
 4. Always so warm and pretty, even in the snow! :)

  SvarSlett
 5. Så mange vakre vinter dekorasjoner, Vibeke! Det har vært så kaldt, jeg har ikke engang sette meg skiene utenfor ... Jeg trenger å gjøre det! Jeg elsker kongler i verktøyboksen og de hvite lysestaker i vinduet. Du alltid inspirerer meg, min venn!

  SvarSlett
 6. Gorgeous photos! Your styling is always and inspiration.

  SvarSlett
 7. You even make the snow look magical. Such serene and dreamy images.

  Janet

  SvarSlett
 8. You even make the snow look magical. Such serene and dreamy images.

  Janet

  SvarSlett
 9. Absolutely Beautiful...
  I love your blog -
  Jen @ Lace Crazy
  (=

  SvarSlett
 10. Beautiful! Love the scandinavian glove design!

  SvarSlett
 11. I Love it, Love it, Love it...so beautiful...

  SvarSlett
 12. Oh! To make a family ski trip would be nothing short of heavenly, our whole family would ski the California and Nevada side of the mountains of Lake Tahoe, and the passes of Washington state. So long for those days as well. If I had long winter snows here on our desert I to would place skis and poles as part of my winter decor, I love the mood it sets like a lodge stay B&B.

  You styling is surprising always, I never tire of the beauty you create... The heavy iron wire basket I am sure is exactly like mine, also a vintage find for me. I love the feel it adds in my home.

  Keep inspiring the white snow days here, it's a calming place to visit.

  Xx
  Dore

  SvarSlett

 13. I love these Scandinavian warm gloves I managed to buy them in sh

  SvarSlett