lørdag 2. april 2016

Vårlig og blått !

 Man kan jo bare ikke motstå alle disse skjønne vårblomstene i blått nå om dagen.....så da må man jo ha med seg litt hjem da.....og straks blir det VÅR i heimen.
Elsker jo lyseblått til hvitt....det har jeg alltid gjort. Så da kommer samlingen med kjøkkenhådkler i blått opp. Dette er kjøkkenhåndkler jeg ikke bruker til vanlig, men til pynt:) Jeg er nemlig litt "jålete" der...en skuff til daglig bruk og en skuff til pynt har vi her hjemme:)

Har gått en stund å ønsket meg disse vakre tekoppene i grønt, men prisen har vært for høy synes jeg...men så en vakker dag var de på salg på Home & Cottage og DA kunne jeg endelig slå til :)

Jeg har dilla på gamle fat i blått....og ja jeg har mange...men vanskelig å plassere de synes jeg..Så noen ganger har jeg de stående slik...i en liten dekorativ stabbel.
 I dag skal det plantes litt mer og i orangeriet er såingen i gang for fullt. Spent på å se om jeg får det til....jeg er jo tross alt en skikkelig nybegynner :)

                                          KLEMMER VIBEKE

9 kommentarer:

 1. My lovely Vibeke,
  every time I come and visit you here you always win my heart with the gentleness and the beauty of what you share, I wholeheartedly thank you !

  Enjoy your Sunday, marvellous lady

  Daniela

  SvarSlett
 2. Heel erg mooi Vibeke. Genoten van je foto's.

  SvarSlett
 3. I love the combination of blue and white! Beautiful display on your scale!!
  hugs,
  Jann

  SvarSlett
 4. Lovely and so romantic...
  Warm hug,
  Titti

  SvarSlett
 5. So pretty with the blues. Pansies are my favorite spring flower. They have such happy faces! I, too, have towels "just for looking" because I like them! :) Happy spring!

  SvarSlett
 6. Blue and white is my favourite combination, especially in the kitchen, allways looks fresh.
  Hug,
  Regina

  SvarSlett
 7. wonderful pictures and great items! I love all

  SvarSlett
 8. this is may favourite blog, i love it

  SvarSlett