søndag 12. juni 2016

Gaver fra hagen !

Nå er det stor blomsterglede i hagen om dagen....og jeg gleder meg over hver og en ! Spesielt er det ekstra stas når pionene slår ut....fantastiske små kunstverk :) Jeg elsker lyset vi får inn på kjøkkenet nå om dagen....og det er vel derfor det blir mye bilder herfra...håper jeg er tilgitt...:)

Jeg kan holde på ganske lenge med en slik bukett....en slik vakker sommerbukett gjør seg nemlig overalt ! Jeg føler at vi ikke har så mye blomster i hagen, men når jeg ser denne buketten har vi da litt...:)
 Det har blitt en del bilder av pioner her på bloggene gjennom årene....jeg tar meg selv i å bli like begeistret hver gang jeg får denne vakre blomsten i linsa :)


Snart er det sommerferie her på oss.....og det gledes veldig til noen deilige avslappende uker. Hva jeg har for planer kommer jeg tilbake til i neste blogginnlegg. Jeg tror det blir et sted kamera MÅ bli med :)

                          Nydelige sommerdager til dere alle !

                            KLEM VIBEKE

13 kommentarer:

 1. Nå ble jeg jammen gledelig overrasket her!Todde du skulle slutte med bloggen men her er det rykende ferske og vakre innlegg - det var virkleig bra.Bloggen din er jo blant de vakreste som finnes,synd om du slutter.Måtte lese innlegge nedover og skjønner nå at det blir innlegg når det blir innlegg...og det er jo egentlig sånn det må fungere om man ikke skal leve av blogging da. Når man har tid og lyst...ikke under press...da blir alt så mye mer naturlig og triveligere :)

  Og så er det vel sånn med oss alle at av og til blir det små pauser,og så braker det løs igjen etterhvert.
  Gleder meg allerede til ditt nesten ionnlegg,samme når det blir.Den som venter på noe godt vet du...

  Toveklem .)

  SvarSlett
 2. Gorgeous and charming! I love every photo!

  SvarSlett
 3. i love it http://hogata-filcowe-cudenka.blogspot.com/

  SvarSlett
 4. Vibeke, I am so excited YOUR BACK I am so glad for you...I was so disappointed when I read you were leaving the blog so I then follow you on IG its not the same at the blog tho...I love all your pics and décor those lilacs are beautiful I can almost smell them..thanks for coming back..Marian

  SvarSlett
 5. Nydelige bilder hos deg! Peoner er kjempe vakre,helt enig med deg!
  Nyt mandagen.
  Klem Christina

  SvarSlett
 6. Thank you for sharing your beautiful photos - many of us to look at and read your blog. Many thanks! *hugs*

  SvarSlett
 7. Bonjour,

  Je suis incroyablement charmée par l'ensemble de vos superbes photos. Vos fleurs sont magnifiques. En ce moment Dame Pluie n'est pas très sympathiques avec celles de mon jardin, elle ne leur donne pas le temps de s'épanouir bellement !

  Gros bisous ��

  SvarSlett
 8. Hej, du har sådan en skøn stil - hvid og lilla er bare skønt
  god dag
  Annette

  SvarSlett
 9. Hello Vibeke,
  I am so happy to see another post on your blog.
  Love all the photo's, you are so talented. I know you will finally get a full summer of being able to use your beautiful orangerie, enjoy it. Thanks for posting!!!!!

  SvarSlett
 10. Happy to find your blog, today! Beautiful pictures!! Thank you for sharing!

  SvarSlett
 11. Slike vakre blomster ... Jeg elsker fargene og hvordan du styler dem, Vibeke!

  SvarSlett