tirsdag 8. november 2016

Julereportasje i LevLandlig

I fjor jul fikk jeg besøk av Liv Sandvik Jakobsen i vårt hagehus . Der ble det laget julereportasje som nå i disse dager er å se i Lev Landlig sitt julemagasin...Og jammen ble det ikke første side i dette flotte magasinet også....STAS altså :)  Velkommen for en titt du også  !
 Nettopp denne dagen var vi ekstra heldig med juleværet også....for utenfor dalte snøen ned og skapte den ultimate julestemning  :)
 Det er dekket for julegrøt !


Naturmaterialet som jeg er så glad i skulle få fokus i denne reportasjen...ingen jul uten gran...og kongler for meg :) Vi er veldig fornøyd med både bilder og tekst i denne reportasjen , TAKK til Liv som  har gjort en strålende jobb igjen .
Vi har fått mye snø siden siste innlegg her inne og det har satt meg i en veldig tidlig julestemning....jeg må nesten sitte på hendene om dagen for å ikke begynne å pynte rundt i huset, hi,hi...

Høvelbenken har flyttet inn og er som skapt for rommet og omgivelsene her inne...nå spørs det om den noen gang kommer ut herfra igjen :)
 "Lysfatet "er fra Ungarn og er en veldig gammel kakeform. Falt pladask for den hos Antik Cederberg og den vil bli mye brukt i tiden fremover.
 Vottene mine sniker seg med overalt om dagen....går ikke ut uten i denne kulda. Sjarmerende er de med litt smeltet snø på :)
Jeg er jo heldig som fått denne gryende julestemningen over meg for jeg holder på å jobbe med forberedelser til åpningen av Bryns blomster julebutikk. Der skal jeg vise hvordan man kan pynte til jul med gjenbruk , dekorasjoner med naturmateriale  og ulike kreative måter å pakke inn julegavene på. Det gledes stort og storkoser meg med å samarbeide med slike kreative  og inspirerende folk.
Jeg kommer tilbake med bilder fra våre forberedelser ut i neste uke.

En liten smakebit på hva jeg jeg pusler med til denne kreative kvelden.....Dekorative "til og fra "lapper til julepakkene...:) Kan tro jeg koser meg når jeg svinger den hvite pennen til juletoner.....som jeg for lengst har begynt å høre på :)))))


                                        KLEM VIBEKE
 

11 kommentarer:

 1. Magasinet er fantastisk, Vibeke ... alle de vakre fotografer og bladet dekke, også! Gratulerer! Jule Innredningen er så nydelig ... ingen snø her ennå!

  SvarSlett
 2. Flotte bilder av et nydelig rom. Jeg holder det, men har ikke dukket opp i postkassen enda.

  SvarSlett
 3. What a lovely feature! Everything you do is magazine worthy. Thank you always for being so inspirational. {hugs}

  SvarSlett
 4. Stunning, makes me want Christmas and snow right now.

  SvarSlett
 5. Congratulations on the feature. Your images are gorgeous.

  SvarSlett
 6. Liebe Vibeke, herzlichen Glückwunsch zur Veröffentlichung dieser traumhaften Bilder! Alles, was da gezeigt wird, würde ich genauso bei mir hinstellen oder dekorieren! Wunderschön!Bitte mehr davon...Alles Liebe von Susan

  SvarSlett
 7. Fantastiske smukke billeder, som helt klart hører hjemme i et skønt blad. Du er simpelt hen så utroligt dygtig, og giver så meget inspiration.
  En rigtig herlig dag til dig.

  Knus Lone

  SvarSlett
 8. Så roligt! Hoppas jag kan få tag på den tidningen! Ser ut att vara jättefina och härliga bilder...
  Önskar dig en fin fredag och skön helg!
  Kram Titti

  SvarSlett
 9. Congratulations Vibeke. Well deserved my friend.

  SvarSlett