tirsdag 27. juni 2017

Deilige sommerdager !

En ny skatt av et lite skap er kommet inn på badet ! I vakker milkpaintet grønntone som jeg laget en blanding av "Luckette "og "Ironstone".Topp platen valgte jeg å bevare originalt .  Skapet er fra en veldig hyggelig dame som ønsket at jeg skulle få det og "trylle " litt med det :) Det er ikke første gang dette skjer og jeg blir lykkelig hver gang det dukker opp et spesielt møbel som dette.

Skikkelig romantisk stemning på badet her nå altså i rosa og herlig grønt.


 Bollene fra GreenGate er stadig i bruk til både sommerens bær og salater. Så skjønne med sin patell farge og  herlige retro form !

  Tekstilene er også fra GreenGate.
 Litt rosa glede i orangeriet også med rosa tekstiler fra Home & Cottage i min nye slagbenk. Bordet skal snart pusses opp og jeg har falt på at det også må milkpaintes :)  Jeg tror det blir i en deilig hvit tone.
Lille søtnosen Maja er med mamma nesten over alt og da må jo hun også bli med på mors "photoshoot"...det ser ut som hun klarer fint :)

Meeeen det er ikke alltid lett å holde styr på den lille jenta.....her stikker hun avgårde med hele nøstet opp trappen og ut i hagen ,hi,hi :)


Hun er 13 uker nå og litt rampete... men mest søt og god :)
 Det rosa settet med kopp og skål heter "Tess" og er jo så herlig og sommerlig i selskap med jordbær .Dette er også fra Greengate. En rekke sommer ting fra Greengate vil dukke opp  i fremtidige innlegg nå, for jeg har et velig hyggelig samarbeid med de for tiden .

 
 

Avslutter innlegget denne gang med nyyyydelige jordbær. Så fantastisk gode og ønsker du å dekke sommerbordet med litt naturmaterialer er det bare ut å plukke markjordbær nå....så veldig søte å pynte servietten med :) Linservietter er fra Home & Cottage og de vakre  glassene med syrinsaft er fra GreenGate. Aldri har jeg smakt syrinsaft før og den kan virkelig anbefales og TAKK til Turid som lot meg teste ut den ! 

Fine sommerdager til deg der ute !

                                      KLEM FRA VIBEKE

9 kommentarer:

 1. Hello Vibeke,

  If I had such a beautiful oranges, I think I would move the bed there so as not to lose a moment contemplation of beauty and light. I love the things and colors you use. You highlight the value of natural things!
  It's sweet and romantic ... to you in the bathroom.

  Hot hugs, Mia

  SvarSlett
 2. Hi Vibeke, I love your new piece of furniture it is beautiful the flowers and everything look great all that color looks so good thank you for sharing from Marie here in california USA.

  SvarSlett
 3. I LOVE your green cabinet and your puppy is dearling!

  SvarSlett
 4. Jeg elsker ditt nye badskap, Vibeke ... en så fin farge! Din lille Maja er så søt!

  SvarSlett
 5. Your photos are so beautiful! I think a beautiful coffee table book is in order :)

  SvarSlett
 6. Love the pale green you created with the mix of Lucketts and Ironstone, I'll be adding that to my 'recipe book' Beautiful photos as always!

  SvarSlett
 7. Ljuvligt och alldeles underbart :)
  Sommarkram från Titti

  SvarSlett
 8. Nydelige bilder, så vakkert du har det!
  Klem, Ida

  SvarSlett