torsdag 8. mars 2012

En reise i hvitt.....

Fantastisk lys vi har idag,og jeg kjenner jeg blir så inspirert!!Derfor "bjuder jag"på en reise gjennom stue,kjøkken og bad idag....HENG MED!!Ranukler kan lett knekke ,så da lager jeg stillben med de "stakkarne"som ikke får være med i buketten..:)
Kjøkkenet som også sier "HVITT"....


Bad i nesten blendende hvitt...slik som lyset flommer inn


Håper ikke du ble blendet:))Men idag ble det ekstra hvitt,å spør du meg så ELSKER jeg det.Det gir meg slik ro,og jeg har en forklaring på det...jeg har vært slik i mange år ,å har fått høre meg mange mange ganger om den hvite stilen min,ikke bare positivt kan jeg love deg...Men jeg gjør bare slik jeg føler jeg og dette gir meg ro i en kropp som tar inn masse farger i løpet av dagen,gjennom jobb og andre kreative syssler.Så det er min forklaring på hvorfor jeg kjenner for den hvite stilen.Strålende dag alle sammen,idag skal jeg leke meg med glade barn og farger!!Herliig!!Klem Vibeke

10 kommentarer:

 1. takk for denne skjønne reisen. Vakkert hjem du har. Likte godt skapet i stua, stolen og d fine rekkverket til trappa. Herlig pynta med hvite ranunkler. Et godt og inspirerende innlegg med vakre foto.

  SvarSlett
 2. Hulda du gir bare de fineste tilbakemeldinger:)Tusen takk håper du har en strålende dag:)Klem Vibeke

  SvarSlett
 3. Du har et kjempefint hjem Vibeke! Det er ikke bare du som føler deg beroliget av alt det hvite hos deg. Det er balsam for sjelen og titt innom bloggen din! Gleder meg til å ta turen innom utstillingen din på Stathelle!

  Fin torsdag!

  Klem C

  SvarSlett
 4. Å snille deg Charlotte,så herlig tilbakemelding:))Jeg skal ut på utstillingen lørdag,det har vært god respons:))Masse velkommen til deg:)Klem vibeke

  SvarSlett
 5. Maria Elisabeth8. mars 2012 kl. 08:48

  Hei! Du har det så fint hjemme! Jeg elsker den hvite stilen:) Blir så stilrent, og man får en ro, sånn som du sier;) Får masse inspirasjon av hjemmet ditt! Også har du så mange fine møbler:) Spesielt de hvite skapene i stua:) Småmisunnelig på de ja, hehe;) Fortsett med den hvite stilen! Den er maks gjennomført hjemme hos deg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk,så koslig tilbakemelding:)Klem Vibeke

   Slett
 6. Jeg synes du har et fantastisk herlig hjem!
  Er så glad for at jeg fant bloggen din!
  Bare å nyte bildene du viser, og suge til seg inspirasjon :)
  Ha en flott helg!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk,det var koslige ord det:)God helg til deg også:)Klem

   Slett
 7. Hvor er det bare nogle dejlige billede du har taget af dit hyggelige og gennemførte hjem, super smukt :)
  Knus jeanett

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk snille Jeanett:)Riktig god helg,klem Vibeke

   Slett