søndag 25. mars 2012

En søndag i blått...

I år er jeg veldig klar hva slags farge som skal få dominere her i sommer....nemlig alle disse herlige blåtonene....Jeg er virkelig svak for blåtoner,men så er jeg jo en "skytte" også da og de elsker blått, har jeg fått vite:))

Dette er Thilda stoffer,som skal bli sommerens vimpler!

I dag er alle hagemøblene fått kommet ut,og denne slagbenken skal få stå her litt fremover...det var ikke bare meg som koste meg her...Nure så nesten ut til å ha savnet benken sin han også.Denne benken flyttet jo ut fra gangen,når biedermaiersofan flyttet inn:)Fantastiske blåtoner i denne gamle søte kassen.Ho, ho!!! Se på denne karen da,en glad og fornøyd Nure det:)))Nyter hver solstråle han også:)

Når det blir raking i hagen,finner man alltid litt kvist..og da er det bare å samle sammen og lage en krans..Elsker kvist og kvast jeg:)

Vattert blått teppe og nydelig mykt pledd fra Home & Cottage.
Håper alle har en nydelig søndag og tuuusen takk til alle som kikker innom!!Klemmer fra Vibeke

7 kommentarer:

 1. Så flotte foto, Vibeke. Drømmer meg helt bort. Nydelig bildeserie. Så herlig den benken din var da, flott med de blå fargene, kjøpte et vattert teppe på Princess i helga, det har også slike ruter. Flott hundevenn også, ser at han trives, ja. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Hulda:)Må bare knipse i vei,når man har slike farger som dette rundt seg! Våren er vel herlig;)Riktig så god uke til deg fra meg:)Klem Vibeke

   Slett
 2. Du viser alltid så fine bilder!
  Herlige blåfarger på blomster og stoffer!
  Fin uteplass :)
  Ha en flott uke!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:)Gleder meg til mange solrike dager,som skal nytes på verandaen:)Ønsker deg også en herlig uke:)Klem

   Slett
 3. Lekkert med de blåe tonene. Jeg har aldri hatt noe blått i interiøret mitt oppover årene. Men de to siste årene har jeg brukt blomster i blått ute, men da nedpå bryggen. Gleder meg til snøen har forsvunnet på bryggen, så jeg kan få sette igang igjen. Har lyst å bytte farge ute på terrasen i år, så vi får se hva jeg ender opp med.

  Nydelige bilder som vanlig. Du er så flink med kameraet og din fantastiske smak når det det kommer til interiør er så herlig!

  Ønsker deg en strålende uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk:)Så heldig dere er da, med egen brygge...tror dere har en fantastisk plass:))Nydelig uke til deg også,klem:)

   Slett
 4. Måtte inn og se på bildene dine igjen. Veldig flott med blått. :)

  SvarSlett