søndag 11. mars 2012

En solfull dag....i grå og blå toner

Er så glad i blåtonene i denne gamle tekannen og tonene på perleblomsten er jo bare heelt fantastisk...Dette får pryde kjøkkenbenken litt i dagene fremover..


Nye og freshe kjøkkenhånkler ,i blåtoner det også:)


Fra blått til grått i solveggen..
Grått interiør i vårsolen..

Nure synes det er nydelig med sol han også,og benytter sjangsen til å ta mammas plass ,imens hun tar bilde.....luringen!

Skummelt godt altså.....:)Fantastisk å kunne sitte ute å nyte alle de solfylte vårtegna som skjer rundt seg,håper det blir mange slike dager fremover:)Det gjorde virkelig godt:)Ønsker alle en nydelig uke!Vi ses,klemmer fra Vibeke

6 kommentarer:

 1. Jeg er helt fortapt! Du vet å få frem detaljene i alle bildene du tar! Fantastisk flotte. Så har du jo så mye fint å ta bilder av. Herlig med utebildene. Her har vi så mye snø ennå, at vi har måttet måke frem litt av terrassen for å kunne sitte ute.

  De krukkene dine er kjempeflotte. Og de blå detaljene du har fått frem i kannen din og perleblomstene er jo bare nydelige!

  Alltid spennende og se dine innlegg!

  SvarSlett
 2. Nydelig som alltid :)
  Ha en fin uke Bekke :)

  Klem klem

  SvarSlett
 3. Du er kjempeflink med detaljer og lager unik stemning med bildene dine:) Jeg liker også porselen med stråmønster i blått! Takk for hyggelig hilsen hos meg. Anita

  SvarSlett
 4. Nå har jeg storkosa meg med dine flotte bilder. Kjenner jeg blir glad av å se på dem. Så lekkert både ute og inne. Likte så godt de håndklærne også, og bordet ute var virkelig rustikt og vakkert. Herlig, rett og slett! Er så glad jeg fant deg her i bloggverdenen. :))

  SvarSlett
 5. Så hyggelig ute på verandaen din! Flott bilder med god og varm stemning

  SvarSlett
 6. Hei på deg.
  Så utrolige flotte og stemningsfulle bilder!!!!
  Ønsker deg en riktig fin fin ny uke ;)
  Klem, Monica

  SvarSlett