søndag 11. mars 2012

Vår og godsaker i hjørnet....

I kjøkkenhjørnet har det nå blitt vår!Og deilige muslibarer har dukket opp:)


Kan si det er et godt besøkt hjørne i huset for tiden......(kan du skjønne det.?:)De "barene" var skummelt gode for å si det sånn.Oppskriften finner man i "Hummingbird Bakery"boka ,men jeg byttet ut litt,og gjorde litt min egen vri..funka det også:)

Dette er favoritt tørketfrukt blandingen våre.


Sirup, smør og brunt sukker er bindemiddelt her..


Jeg klarte jo å overse det med ekstra liten skrift da...og det var at man skulle bruke en liten langpanne..og da ble barene ekstra flate,men det funka jo egentlig det også!

Masse go`saker i denne lille baren....:)

Vi får vel se hvor lenge krukka er full......:)

Fantastisk SOL og govær hos oss idag,da MÅ man bare ut å nyte!!De herlige potteskjulene er fra Home&Cottage,herlig og slitne i looken,akuratt slik jeg liker det:)

Strålende søndag alle sammen,klem Vibeke

7 kommentarer:

 1. Det ser väldigt gott ut:)
  och härligt våriga bilder

  ha en skön skön söndag
  kram
  sandra

  SvarSlett
 2. Så mange fine billeder af de skoønne forårsblomster, som amn bare ike kab få nok af og uhmmmm hvor ser dine müslibar gode ud :p
  God søndag jeanett

  SvarSlett
 3. Just found your blog:)
  So cosy and beautiful photos, I really like them:)
  Greetings from Finland,
  Marge

  SvarSlett
 4. Likte også veldig godt de krukkene, enda finere enn vanlige terrakottakrukker, disse. Supert! Likte så godt de solrike bildene dine. Flott i kjøkkenhjørnet ditt også. Veldig fint med løkblomster og de deilige kakene. :)

  SvarSlett
 5. FIne bilder du viste. Så lurt å lage müslibarer selv, det har jeg aldri tenkt på, men vi kjøper dem jo ofte når vi er i Østerrike. Ønsker deg en fortsatt fin kveld. Klem fra Berit

  SvarSlett
 6. De så veldig gode ut ja. Den tømmes vel fort den krukken :-) Virkelig vårstemning hjemme hos deg! Koser meg her inne hos deg. Får følelsen av glede, letthet, håp, lengsel etter vår og opplever deg som et utrolig varmt menneske! :-)

  SvarSlett