lørdag 16. mai 2015

Dronninger og pasteller !


" Dronning Ingrid "er for lengst på plass i sin faste keramikk krukke. Der trives den veldig godt :)
Så med sin skjønne rosa farge og frodighet gir det en romantisk stil her inn på kjøkkenet. Nydelige tepper fra Home & Cottage kan man også si er med på å sette nettopp dette preget. Er så glad i slike tepper og ønsker meg mange.....til å se på... og tulle rundt seg en sommerkveld på verandaen :)


 Hyllene i gammelt hvitt stentøy i selskap med pelargonen sin vakre blomster....da går tankene tilbake til de skikkelige gode gamle dagene:) Så vakkert dette teppe fra Home & Cottage og er virkelig av skjønn myk kvalitet .
 De herlige tekstilene tar man også med seg litt ut . Og sakte men sikkert begynner andre ting å komme fram i hagen også....som vannkanner( har "noen"..; ) baljer og flasker...:)
 
Vi har i disse dager hentet hjem en vakker gammel dør som må jobbes litt med før den tar plass i vårt framtidige orangeri. Gleder meg til å pusse opp den "sammen" med dere:))) Grevlingen som vi hadde under verandaen fikk vi i dag drevet ut....med salmiakk ! Så det hele fikk den" happy endingen "vi håpet på :)))

                                            KLEMMER VIBEKE

8 kommentarer:

 1. It is all so wonderful! I like your pictures and your home so much.
  Best wishes
  Jutta

  SvarSlett
 2. So lovely, Vibeke! I have never had a geranium indoors...it is so pretty!

  SvarSlett
 3. De där täcken de är bra att ha på vår koloni. Krypa ner och njuta kvällen i stearinljusets sken det är livskvalitet det.
  Just nu längtar jag efter det kyla och regn är inget vi vill ha mer av. Det är så mysigt att få pyssla ute och se hur det blir sommar mer och mer.
  Ha en fin söndag
  Meta

  SvarSlett
 4. Fin blogg, blir spennende å se hva dere får ut av døra :)

  SvarSlett
 5. Dear Vibeke
  How lovely is it! The chairs are beautyful and I love the bottles in front of them.
  With hugs
  Nadja

  SvarSlett