torsdag 7. mai 2015

Det er duket til fest !

Ja så var vi jammen i gang med pynting til fest igjen...og denne gangen er det mine svigerforeldres gullbryllup som skal feires. Jeg har gladelig tatt på meg oppgaven med å pynte til denne dagen.. og fargene det går i denne gangen er GULL, HVITT og LYS TURKIS BLÅ !
Her er blomstene jeg har valgt ut, hvite roser og herlig hortensia i fantastisk lys turkis blå. Alt er kjøpt hos Mester Grønn. Igjen har jeg brukt mine turkis blå Norgesglass...er så glad i de vakre gamle glassa mine:) Og snart skal de stå å glede ved et stort festbord :)
 Bordkortene til dette bordet er laget som en tag. Først har jeg kopiert opp det gamle brudebilde av mine fine svigerforeldre, limt det på gullkartong og deretter festet det med "puter" på mønstret ark. Så er navnet skrevet på et "banner"som er blitt klippet ut i sort papp. Klippet et hakk i hver kant som dere ser på bildet og deretter lager jeg en brett inn på hver side, slik at "banneret"kommer litt ut . Denne er også festet med "puter".


 Dette er bordkort som tar litt tid men er utrolig morsomme å lage . Disse har jeg jeg aldri laget før men tror heller ikke det blir siste....Ble både personlige og dekorative synes jeg:) Måtte bare låne noen i min lyseblå mugge på kjøkkenet også.....Kjære tid for en farge:))))


 Den lille kurven er ny og fra Home & Cottage....veldig søt til både det ene og det andre:)
 Min egen hortensia har jeg i stua . Den fikk jeg for et oppdrag jeg nylig utførte :) Jeg som elsker blomster blir ikke lei meg når folk dukker opp med slikt :))))


Så i dagene fremover blir det både festlig og ganske hektisk...og på lørdag skal det feires med herlige folk i gull, hvitt og lysturkis :)

                                                       KLEM VIBEKE

7 kommentarer:

 1. Fantastisk nydelig - ikke farlig å lage fest med så flink svigerdatter!!! Er målløs jeg nå altså!!!!
  Toveklem :)

  SvarSlett
 2. What beautiful party decorations, Vibeke! That is the prettiest hydrangea I have ever seen!

  SvarSlett
 3. Du er fantastisk flink til å stelle i stand og legge ut lekre bilder :) En nytelse å se på :)

  SvarSlett
 4. Så vakkert fra deg igjen, helt vidunderlige bilder,
  En stor glede å se dem,æ klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. I have never seen a beautiful hydrangea like this ♥ Alexandra

  SvarSlett
 6. For noen stemningfulle og fantastiske bilder! Og utrolig flotte buketter. Jeg er ingen reser på å lage buketter/oppsatser, men jeg er også glad i å bruke norgesglass og mugger :D For en inspirasjon det er å lese hos deg!

  Klem

  SvarSlett
 7. Gorgeous Flowers . . . I just want to look at your amazing photos of them all day!

  SvarSlett