fredag 3. juli 2015

Noe rødt og veldig søtt !

Sommer er JORDBÆR og annen deilig frukt for oss her hjemme. Her spises det mye frukt og når sommervarmen slår inn som den gjør nå om dagen smaker det ekstra godt ! Men jeg liker ikke bare smaken av frukt....jeg liker hvordan de ser ut også :) Herlige friske farger som man bare MÅ bli glad av å omgi seg med.
 Sånn som her....røde skjønne små mot min gamle vekt i herlig blå/turkis.....ÅH!bare sånt får meg til å smiiile :)
Her står deler av en fruktsalat som skal bli kveldens dessert. Masse herlig frukt med vanilje kesam. Åh! Det smakte godt og skal ikke bli siste gang vi har det denne sommeren. 
Vi snegler oss fremover med Orangeri prosjektet vårt...i helgen kommer noen bilder fra starten. Det er ikke noe" Hokus Pokus" for oss å sette opp et slikt hus...vi har ingen erfaring på dette området og jeg tror med sikkerhet at jeg kan si den dagen det står ferdig....skal vi klappe oss selv på skuldra:)))
I løpet av helgen legges det gulv og jeg har valgt tre gulv..som skal males eller beises...Jeg vet sannelig ikke ennå. Endringer har skjedd hele tiden, fra betong gulv og mur...til tregulv og vegger helt ned...ja,ja sånn er vi og resultatet blir helt sikkert "oss" når det er ferdig.

                  Fortsatt fine sommer dager og god helg ! Si ses nok snart igjen:)
                                  KLEM VIBEKE 

3 kommentarer:

 1. Can I come eat at your house? Summer goodness. xxo

  SvarSlett
 2. Dejlige og skønne billeder.
  På min ønskeliste står der også et orangeri, men det må vente nogle år endnu. Så må jeg nyde synet af din der er undervejs så længe.
  Glæder mig til at se billeder derfra.
  God aften til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 3. Look's so beautiful...i like the colors...

  SvarSlett