søndag 29. januar 2017

Vinter MAGI


Det ligger en del arbeid bak en bildeserie...og spesielt hvis dagsformen ikke er helt på topp kan det lett gjenspeiles i arbeidet ditt. I går hadde jeg en slik dårlig dag og ingenting stemte.. verken med hode eller kropp...Men i dag tok vi fatt igjen...og siden det jobbes med et spennende oppdrag for tiden er det viktig at alt stemmer....og i dag fikk vi et par blinkskudd....med magisk snø! Akkurat det jeg trengte til dette oppdraget...Hurra!
 Å sitte i orangeriet med alle vinduene rundt hvor vinteren flommer gjennom ...er ikke feil..Det er like vakkert vinter som sommer her inne.

 Favoritt teppet mitt...glad jeg unnet meg det noen år tilbake..Før jul sto en jente å solgte flotte islandske strikkeplagg på en messe og jeg ble helt fortapt i disse vottene.
Veldig gode og varme..
og VAKRE !
 


 Og på ønskelisten ligger en kofte i dette strikkemønsteret...:)


 Før snøen kom hadde vi frostmagi utendørs.....så utrolig vakkert når frosten setter sitt preg.


Det blir magi...rett utenfor døren da...
Snart er januar forbi og februar står for tur...Tiden bare flyyyyr om dagen og jeg håper jeg finner ny energi til å lage flere blogginnlegg i tiden fremover. Jeg har dessverre vært mye dårlig og slapp de siste månedene og har trodd jeg bare var sliten..men kroppen har ikke fungert som den skal så nå håper jeg på" en ny og bedre vår"i ukene fremover.Vi ses alle sammen og TAKK for alle tilbakemeldinger...dere er utrolige der ute...  
                                   
                                           KLEM VIBEKE

15 kommentarer:

 1. So beautiful!
  Have a nice week!

  SvarSlett
 2. Naturen skaper magi med rimfrost og snø. Og du skaper magi med dine bilder. Nydelig! Fin uke til deg.

  SvarSlett
 3. Magnifique! Jolie photos ,belle semaime!

  SvarSlett
 4. Beautiful winter pics! Stay warm!

  SvarSlett
 5. Every picture is beautiful ! I like how you folded the blanket on the old ladder. My brother found one like that in my Dad's garage this week! How beautiful !

  SvarSlett
 6. Dine bilder er vakre, Vibeke! Snø er alltid så deilig!
  Jeg håper du føler deg bedre snart!

  SvarSlett
 7. Beautiful, beautiful! Glad you are feeling better! Take care of yourself and create on! <3

  SvarSlett
 8. Det er så koselig med en fortsatt aktiv blogg, og iallefall din. Det er sånn stemning i bildene dine. Kjente kjølig frisk luft i nesen, bare ved å se på. Håper helsa blir bedre og formen stiger i takt med temperaturen og lyset vi nå går i møte. Ser fram til herlige vårbilder, men nå koser jeg meg stort med vinterbildene. Ha en fin uke.

  SvarSlett
 9. Kjære Vibeke!
  Takk for nydelige bilder nok engang!!!
  Skikkelig vintermagi!!!
  Det er ikke godt å ikke være i form.
  Det vet jeg alt om. De siste 5. mnd. har vært tøffe for min del. Jeg har dessverre fått fybromyalgi. Det er en tøff sykdom. som gir mange plager og mye vondt. I tillegg sliter jeg fryktelig med kvalme, utmattelse og bruker mye tid på sofaen og i senga.
  Det er så vondt når tida bare går, og ingenting blir bedre. Jeg har vært til utrednng, og skal også legges inn om en stund på Betanien i skien, for videre umdersøkelser. Jeg ser frem til vår og sommer, og håper virkelig jeg er bedre da. Det håper jeg du også blir. Vi får bare ta en dag av gangen. Og heie litt ekstra på hverandre. Stor varm klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 10. Så nydelig, og tenk at dere har fått litt snø! Riktig god bedring Vibeke!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 11. So happy to get your post Vibeke. Always enjoy your posts, especially your gorgeous photos. So lucky to get snow. We've gotten snow this winter but melts right away. First year since we've been here to do that, I love the snow and cold weather. Has been quite mild here in western Colorado this winter. Had week or two of really cold for here but otherwise has been quite mild.
  Your mittens you bought look so cozy and warm for your hands, hope you can get jacket you want to match mittens.
  Take good care of yourself, stay warm.

  SvarSlett
 12. Ljuvliga bilder, ja som vanligt...
  Önskar dig den en skön helg Vibeke!
  Kram från Titti

  SvarSlett
 13. Pretty projects and great idea,Thank you for the tutorial and for sharing !

  ดูหนังออนไลน์

  SvarSlett