lørdag 4. oktober 2014

Helt gratis !

I dag tok jeg meg en tur til et hagesenter i nærheten for å få litt inspirasjon.....men hva endte jeg opp med ? Ingen ting.. , det var liksom ikke noe som fristet....Nei da tok jeg meg heller en tur ut i skogen og samlet inn de vakreste blader man kan tenke seg. Hvert et lite blad er som små kunstverk når man tar de i nøyere øyesyn .....og dere!  det beste av alt....  er at det er HELT GRATIS :)

Kvistkransen hadde jeg fra før av og høstpyntet den med dagens fangst av blader. Enkelt festet med blomsterståltrå . Dette er veldig enkel høstpynt som alle der ute har tilgang til .
Slik kan kransen holde seg fint i flere dager, og helst utendørs..Slikt er mere holdbart i fuktig ruskevær som vi har her nå :)


Epler flytende i en zinkbalje, ja! ganske dekorativt det også :)


De siste lørdagene har jeg hatt fleksibel åpningstid i butikken, og mange hyggelige kunder har tatt turen :) I dag står dette nydelige lintøyskapet i lysgrått i butikken og det fikk god respons :) Gråfargen er bare helt skjønn og passer til de fleste andre farger.I dag ble storebroren" til denne pidestallen solgt , er så morro når folk finner noe som passer perfekt inn i deres hjem :) Veldig dekorative med sin rustikke stil .


Kommende uke skal første forslag til Vibeke Design Årskalender være ferdig...det blir veldig spennende kjenner jeg :) Ser alt bra ut på dette forslaget er det bare å sette i gang å produsere....:)))


Da håper jeg at neste gang vi høres er det gode nyheter på gang.........:)

 TAKK FOR ALLE FANTASTISKE TILBAKEMELDINGER, dere er bare utrolig skjønne alle og en hver ! VARME & GODE KLEMMER FRA VIBEKE

15 kommentarer:

 1. danke für die wunderschönen bilder, einfach fantastisch!!!
  wo kann man denn die kalender kaufen??? ich möchte unbedingt einen haben!!! liebe grüße von angie aus deutschland

  SvarSlett
 2. Det grå lintøyskapet kunne jeg tenkt meg. hvor bredt og høyt er det ca?
  Mvh Riddersporen

  SvarSlett
  Svar
  1. Et fantastisk vakkert skap som er 130 cm høyt, og 88 cm bredt. Altså et ganske nett skap som ikke krever altfor stor plass. For mere info ring eller send meg gjerne en mail :) Klem Vibeke

   Slett
 3. Hard to beat mother nature for beauty especially infall. Great ideas to showcase your collection of beautiful leaves!

  SvarSlett
 4. Vackra höstbilder....
  Kram,
  Titti

  SvarSlett
 5. Helt nydelige bilder. Ja, naturen er fantastisk!

  SvarSlett
 6. Beautiful pictures you've made a wonderful autumn decor....greetings from Marjon

  SvarSlett
 7. I love apples, I love Autumn, I love your picture Vibeke!
  Have a lovely Sunday :)

  SvarSlett
 8. IBLAND ÄR DE VACKRASTE TING GRATIS! SÅ VACKERT!!! ÄLSKAR DIN BLOGG. HÄLSAR MARIAhttp://enkanslaavlantlif.blogg.se/?tmp=917147

  SvarSlett
 9. Thank you - you've given me so many ideas! I was wondering what I could do with my big tub--

  Lise-Lotte
  partygreen.ca

  SvarSlett
 10. Wow!! Ja tänk vad mycket vackert det finns runt oss :) Ha det fint Vibeke. Kram Anna

  SvarSlett
 11. Beautiful colors!!!
  Deborah

  SvarSlett