torsdag 9. oktober 2014

Like rundt hjørnet.....

Hei og god fredag alle sammen ! I natt har vi nok hatt det vi kaller høststorm her hvor jeg bor.....regn og torden om hverandre gjennom hele natten....godt jeg ikke er så redd for det ellers hadde blitt ganske "guffent". Voldsomme krefter som settes igang ved et slikt vær altså. Flere ting skjer denne helgen,Vibeke Design årskalender er straks klar for trykk :) Fikk se første utkast i går og det ser meget ,meget bra ut kan jeg fortelle :)))) Butikken fylles opp av nye herlige skatter på lørdag og jeg pusser opp nytt møblement  til stua.....eller butikken,hi,hi vet egentlig ikke hvor det kommer til å ende jeg. Vet bare at det blir FIIIINT :)


 Deilig med høstkos på kjøkkenet . Bildene er fra i fjor men ser det er ikke mye forandring skjedd. De samme høslige tekstilene kommer fram...:)


Puten er fra IKEA og er bare en skikkelig gla`pute synes jeg....kombinasjonen den og strikkejakkene passer for denne årstiden synes jeg ;)


I kveld skal det skje noe koselig, jeg skal møte mine gamle klassevenner fra mitt første år på vidregående. Det er hele 25 år siden jeg var 16 år og gikk på Tegn,form,farge og Søm ved Borg vgs i Sarpsborg . Nesten ingen av mine klassevenner har jeg sett på alle disse årene  siden jeg flyttet tilbake til Telemark året etter. Tenk så mye vi får å prate om i kveld...hva gjør alle nå? Mange av de var fantastiske med både penn og symaskin....lurer på om de drev det videre...? Ja denne damen får alle svarene i kveld :)

Lørdag holder jeg åpent butikken fra 12 - 13.30. Mange nye sjarmerende møbler er da på plass...det måtte jo fylles opp etter den gamle vakre sofaen fikk seg et nytt hjem forrige helg:)
Velkommen til dere som ønsker å ta turen ,kanskje vi ses ? :)

                          KLEM VIBEKE


12 kommentarer:

 1. Fredag, en kopp kaffe och en titt in till dig och jag blev sååå glad och inspirerad! Precis vad jag behövde...
  Underbara bilder av ett lika underbart hem, så är det!
  Varm kram,
  Titti

  SvarSlett
 2. ja her skjer det samme som det pleier….når jeg titter inn på bloggen blir jeg bare helt målløs og full av beundring og nytelse!Fantastisk flott Vibeke!!!!
  God helg!
  Tovekle m.)

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 4. danke für die SUPER bilder, wow!!!!! ich hoffe, sie verraten mir noch, wo ich den jahreskalender kaufen kann!!!
  alles liebe und ein schönes wochenende wünscht angie aus deutschland

  SvarSlett
 5. Herlighet for noen skjønne bilder! Den Ikea puten er lekker, en sånn fikk jeg også lyst på!! Blir spennende når kalenderen din blir ferdig trykket, da..den blir nok helt nydelig! Håper du hadde en et hyggelig klassetreff! Ha en flott helg, Vibeke! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 6. Lovely Autumn days in your cozy cottage. I feel the comfort here.

  SvarSlett
 7. Always, when I'm visiting your blog I'm in love with your pictures! Amazing! Thank you for that!

  SvarSlett
 8. Christin Ludvigsen11. oktober 2014 kl. 08:14

  Hei! Var én tur i i Brevik i dag. Kom dessverre for seint til butikken din. Du hadde mye fint, bl.a noen hvitmalte stoler. De sto i vinduet. Har du 3 stk av de? Pris? Mvh Christin Ludvigsen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Christin :) Ja er ikke de vakre:)))Jeg har faktisk tre men den ene er brun ,altså ikke malt.Ring eller send en mail for mere info. Kan sende deg noen bilder av alle sammen. De kommer også på facebookgruppa i kveld :)

   Slett
 9. Takk for Utrolig inspirerende blogg,Nydelige bilder :-)

  SvarSlett
 10. Everything looks so cozy and pretty! You have amazing style.

  SvarSlett
 11. Lovely. I am thrilled to have found your site. So rich and beautiful in every season. Thank you.

  SvarSlett