torsdag 24. oktober 2013

Knask eller knep!

Så er den tiden her som vi normenn ikke helt har klart å trykke til brystet vårt ennå ,nemlig HALLOWEEN ! For jammen er det mange delte meninger om denne dagen blandt oss..Selv har jeg ingen ting imot denne dagen og har stort sett prøvd å gjøre den så koselig som mulig når jentene våre var små. Siden jeg er generelt veldig glad i barn(det er jo jobben min det..:) og liker å glede de på en slik dag som dette,har jeg et par ting på lur nettopp denne dagen....Under her kommer noen tips om hvordan du skjærer ut et gresskar og hva du kan gi til knask...:)

Slik ser et gresskar ut inni..."UHH!EKKELT"! 
Sier de alltid her hjemme når jeg gjør dette...men har du hansker 
eller bruker
plastpose på henden går dette veldig fint:)
Her har jeg laget et mønster med trekant øyne og taggete åpning på toppen. Du kan også tegne opp med blyant først for å sikre deg mønsteret. En ny og kul ting for årets gresskar ,er å bruke drillen! Denne kan du lage et stilig mønster med slik at lys effekten blir ekstra spennende når mørket faller på...:)
GØY!!!!

Jeg skjærer også små ekstra partier rundt ved mønsteret slik at lys effekten også her vil gi en ekstra "piff":) Her er det bare å "leke"seg og prøve seg fram :)


 Og når skumringen faller på begynner gresskaret å komme til sin rett...
Så hva kan man gi til de forventingsfulle små og litt store...som kommer for knask...? Jo jeg baker enkle muffins og popper popcorn!
I år har jeg laget kremmerhus i høstlige farger og fyllt de opp med popcorn!
Flaggermus lappene er ferdig klippet ut og kommer fra IKEA.
Men grønn melis non stop,lakris og pez drops lager du disse. Spindelvev servietten er også fra IKEA. Så har kvelden kommet og et magisk gresskar kommer til syne:) I dag kommer jeg også med en kunngjøring til dere som liker å gjøre litt kreativt med barn:  
Lørdag 26 oktober kl 10.30 -13.30 arrangerer jeg sammen med Bamble Bibliotek en kreativ "halloween"aktivitetsdag.
                                     Velkommen !!

 


     GOOOD HELG ALLE SAMMEN! KLEM VIBEKE

11 kommentarer:

 1. Tror jammen jeg tar meg en tur og ringer på hos deg på halloween.... Makan til snadder a gitt :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Du er utrolig kreativ og flink.. I fjor måtte jeg spise opp alt Halloweengodteriet sjøl..det kom ikke noen og ringte på.. Kanskje det rett og slett ikke var skummelt nok hos oss.

  SvarSlett
 3. Gåmann, dette var skikkelig flott. Eg tror det er det fineste gresskarhodet eg har sett. Og nå fikk jeg lyst å lage et prikk lik. Gledet meg plutselig til det. Og så kan jeg vel lage gresskarpai av innmaten. Har hørt at det er veldig sunnt og næringsrikt, og veldig godt for blodet i kroppen.
  popcorn var en god ide. Muffinsene og.
  Vibeke du er så flink. Jeg er såååå inponert over deg.
  Glederspreder og kunstner.
  Takk for du inspirerer og deler de vakre bildene.

  SvarSlett
 4. Du er bare ei utrolig flott jente på alle måter:)
  Blir like imponert hver dag over deg og din utrolig kreativitet:) kjempe flink du er og for et innlegg:)
  Kan tenke meg det er mange barn som blir stor fornøyd når de ser dette og det kommer til å bli en kjempe dag for mange små til Lørdag på biblioteket :)
  Kjempe at du gjør sånne ting for andre:)
  Ønsker deg en herlig helg og kos deg på lørdag:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 5. Popcorn! Så smart... Også DE muffinsene da :-O Tror jammen jeg vil komme innom deg selv jeg ;-) Hihi... for ett par år siden glemte vi hele Halloween og måtte "skru av lyset og gjemme oss bak gardinene" hele kvelden. Det ringte på i ett sett! Klok av skade året etter gjorde jeg meg flid med både gresskar og godteposer. Og hvor mange dukket opp? Ingen! Så i år har det blitt noe alle den gyldne middelvei. Ferdigkjøpte småposer, og thats it! Haha... Ja det er mye man skal gjennom ;-) Monica

  SvarSlett
 6. Ååå tenk å ringe på døren til deg og få disse herlige godsakene som det er lagt både kjærlighet og omtanke i...heldige er de ungene i ditt nabolag :) God helg :)

  Klem Mette

  SvarSlett
 7. Å skjønne snuppa!
  I går kveld hadde jeg skrevet DEN lange hilsen her.....vekk var den.....MEN nå!
  Guri såååå nydelig du pynter!
  Jeg er ikke så veldig fan av Halloween ,men er det noen som kan omvende meg,ja så må det bli deg!
  Verdens skjønneste og flinkeste ,hjertegode Vibeke!
  Ha en flott helg.
  Jeg er litt bedre i dag:))))

  Klem på klem

  SvarSlett
 8. Så utrolig flott :D Veldig heldig di små som ringer på hos dere for litt knask eller knep :))
  Her gleder 3 små seg, syns det er litt morsomt med denne halloween jeg da :D Ha en strålende helg. Klem

  SvarSlett
 9. Så stilig gresskar! Du er virkelig flink Vibeke ;) Flotte knask gaver du har laget, ditt hus må jo være et av de mest populære å gå til :) Ha en flott helg videre! Klem Mirjam

  SvarSlett

 10. gilapoker
  Gilapoker menjadi pilihan situs daftar dan login akun poker online dari Agen Poker IDN paling aman terpercaya di Indonesia. Semua jenis permainan Kartu Judi Online ada di Gila Poker seperti Capsasusun, Poker Online, Domino QQ, Ceme Keliling, Blackjack, Super Ten Card, Samgong,dsb

  SvarSlett