lørdag 17. mai 2014

Bli med på en landelig reise i min butikk !

Ja for det er det som er tema i min butikk,rustikk og landelig ! Akkurat nå er utvalget stort i min lille butikk, siden  nye varer kom i forrige uke og gamle skatter er også kommet inn....:) Her er vi i "kjøkkenhjørnet", hvor ting til et landelig kjøkken kan skaffes...
Har bare en skuff igjen folkens,til dere som har ønsket dere en slik er det nå først til mølla...helt unik grønnfarge på som mange er glad i :)


Vakre møblene og tekstilene fra Kaja Berntz.....så delikate og velgjort !

Heeelt nydelige farger.....

Zink bøtter,lamper og lykter...alt i en rustikk herlig stil :)
Er jo glad i lysestaker(som veeeeldig mange der ute også er....hi,hi ) og har falt for disse med farge...her i lys turkis metalicblå....oh!skikkelig kule :)

Har tre str inne av disse nå, alle er helt forskjellig og med hvert sitt herlige utrykk ! Disse er det bra stor str på .
Søteste lille bøtta her med rosmarin i ,jeg viste den på kjøkkenbenken min for ikke så lenge siden....det var bare så vidt den kom seg ut av huset og ut i butikken...hi,hi...:) Fra høsten av må åpningstidene bli nye. Selfølgelig blir det åpent hver lørdag, men den andre dagen jeg har fri vil det da bli kveldsåpent.Tror faktisk det blir bra ,og muligheten blir større for dere der ute til å ta en tur :)


Helt til siste vil jeg vise dere et innlegg fra amerika om Vibeke Design. Her har de virkelig gjort et stort dykk i bloggen som går flere år tilbake...og tar dere med på en tur gjennom hele huset vårt..Ganske så flott artikkel :) Tusen takk til Kelly som har satt det hele sammen.

http://eclecticallyvintage.com/2014/05/eclectic-home-tour-vibeke-design-swedish-design/Fine maidager til dere alle ! KLEM VIBEKE

11 kommentarer:

 1. Great stuff you've got in your shop. I also like metal buckets:)
  Have a lovely Sunday:)

  SvarSlett
 2. Veldig synd at jeg bor så langt unna butikken din.
  Eller kanskje det er bra forresten, tror nemlig det kunne blitt farlig for lommeboka mi. Hi hi.
  Så masse fint du har i din lille butikk. De sinkbøttene er jo bare råfine. Skuffene i grønt er også nydelige, skjønner godt at de er revet bort. Lykke til videre med
  butikken, tenker du koser deg godt der nede.
  God søndag til deg.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. For en fantastisk butikk du har! Så mange nydelige ting ! Tror ommeboken hadde blitt slunken etter en tur innom her hos deg :-) Håper jeg kan få til å komme innom en dag...ville så gjerne ruslet rundt her :-) Takk for omvisnigen .-) ha en herlig søndag!

  SvarSlett
 4. Nydelig butikk og annerledes en mange andre, helt din gjennomførte stil, du er bare så flink!!! Ha en fin ny uke og lykke til med butikken:) Klem Ann Elin

  SvarSlett
 5. Jeg ser at hadde jeg bodd nærmere deg hadde jeg vært en hyppig kunde på butikken din. Så mye vakkert! Falt for stolen med det rutete trekket og den flotte matta i blått. Hva er pris på matta?

  SvarSlett
  Svar
  1. It is a good thing that I am not in your shop because I would want to take home one of everything.

   Beautiful items staged perfectly!

   Slett
  2. Ja det hadde vært noe det Hulda :) Hadde virkelig vært koselig å hatt deg på besøk ! De heklede ryene er det 650,- for. Helt nydelige....og jeg tror jammen jeg må ha en selv også..ikke lett å motstå disse!

   Slett
 6. Så koselig når du tar oss med på drømmetur i butikken!
  SÅ mye flott og koselig ❤
  Likte så godt stolen.... Skjønn !
  Ha en flott uke kjære venn.

  God klem fra meg ❤

  SvarSlett
 7. Herlig å "være på besøk" i butikken din! Håper du fortsetter å ta oss med dit!
  Ønsker deg vakre maidager.
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 8. Haloo pak^^

  Kami dari SENTANAPOKER ingin menawarkan pak^^

  Untuk saat ini kami menerima Deposit Melalui Pulsa ya pak.

  *untuk minimal deposit 10ribu
  *untuk minimal Withdraw 25ribu

  *untuk deposit pulsa kami menerima provider
  -XL
  -Telkomsel


  untuk bonus yang kami miliki kami memiliki
  *bonus cashback 0,5%
  *bunus refferal 20%
  *bonus gebiar bulanan (N-max,samsung Note 10+,Iphone xr 64G,camera go pro 7hero,Apple airpods 2 ,dan freechips)

  Daftar Langsung Di:

  SENTANAPOKER

  Kontak Kami;

  WA : +855 9647 76509
  Line : SentanaPoker
  Wechat : SentanaPokerLivechat Sentanapoker

  Proses deposit dan withdraw tercepat bisa anda rasakan jika bermain di Sentanapoker. So… ? tunggu apa lagi ? Mari bergabung dengan kami. Pelayanan CS yang ramah dan Proffesional dan pastinya sangat aman juga bisa anda dapatkan di Sentanapoker.

  SvarSlett