lørdag 24. mars 2018

Påskens vakre blomster og keramikk

 Aldri har våren vært så etterlengtet som den er i år. Så når lyden av snø som smelter og fugelkvitter meldte seg ,ja da ble jeg bare så glad og enda mer inspirert ...slik blir det bilder med VÅR i  :)

Oppi den gamle kexboksen fra Sverige har jeg puttet alle mine favoritt løkblomster . En slik kombinasjon er bare noe av det vakreste jeg vet og da kan man ikke la være å knipse....


 Jeg har kjøpt inn litt stoff fra Stoff & Stil i rutete  karryfarget. Dette har det blitt både kopphåndkler og putetrekk av.  Jeg er ikke flink til å sy men har alltid likt å skape med stoff i denne denne formen.
Man kan ikke la seg stoppe selv om det kan bli litt skjevt her og der...så lenge det er til mitt eget bruk går det helt fint for meg :)



 Fargene..strukturen...ja er det rart man bare blir salig av å beundre disse vakre små vårblomster :)



Nå skal dere få se mitt nye vakre, VAKRE keramikk laget av Gabi Rittmaier fra Tyskland !

Jeg ble heeelt betatt første gang jeg så dette på Instagram og drømte om å eie et slikt selv. Så jeg tok kontakt med Gabi som viste seg å være en utrolig herlig dame og etter noen uker med kontakt er nå et vakkert fat og fire tallerkener blitt mitt ....Jeg føler meg virkelig heldig som kan beundre dette under hyggelige middager med venner og familie.







 Alle tallerknene  er ulike og i en herlig vakker grønn glasur som forandrer seg i lystet man befinner seg i.





 Nå gleder vi oss til å ta fatt på påsken og helt klart skal dette få pryde årets påskebord mang en gang. Om du ønsker å kontakte Gabi finner du adressen hennes her .


Denne påsken skal vi hygge oss med familien . Reise på innkjøpstur til Cederberg Antik i Sverige og jobbe med et prosjekt dere snart skal få vite mer om etter påske...:)

  Riktig god påske til alle der ute , må dere fylle den med ro og hygge med de du har kjær. 

                   VARM KLEM VIBEKE

søndag 11. mars 2018

Ei vakker lita jente på besøk....

 For et år siden hadde jeg denne jenta på besøk og nå er hun her i igjen...og denne gangen i en nostalgisk vakker håndsydd kjole fra Myrullpikene . En fryd av en kjole , i lin og gammel rosa bomull og med små detaljer som gjør det lille ekstra. Den lilla frøkna her kler den bare så godt med sitt nostalgiske utseende og jeg klarer jo ikke å velge bare noen få bilder ....så derfor kommer det mange nedover her...:)


 Er det noe oppi disse lommene her tro ?
Å neimen ! To søte lam.....


 Jammen var det ikke et påskeegg (også fra Myrullpikene ) her også , med spennende gotteri :)


 Maileg kaninen kommer også fra Myrullpikene og er veldig søt sammen med kjolen denne frøkna har på :)




 "Mamma ,hvorfor heter det puselabber "  ? Jo bare kjenn hvor myke de er, akkurat som små kattepus poter :)


 Kan du kjenne hvor myk den er når du holder den inni hånden din ?

 Åååå,  for ei go jente  :)
 Klart kaninen skal få kos....kjempe KOS skulle den få :)




Barn altså....så naturlig, herlige ,morsomme og skjønne :) Er det rart jeg valgte å jobbe med våre små allerede som 18 åring. 27 år ble det i denne bransjen. Når jeg valgte å bytte arbeid for snart 8 mnd siden visste jeg at savnet etter disse ble stort...og det stemte. Men jobben jeg nå har er "snillere"med kroppen min og er en jobb jeg kan holde ut i med mine "skavanker"...Det var ikke et lett valg men i dag vet jeg at jeg gjorde det rette. Så derfor er det ekstra stas å få ei lita frøken som dette på besøk :)

                                                      KLEM VIBEKE 

søndag 4. mars 2018

Vårfarger i blått og gult

Å så svak jeg er for denne kombinasjonen...gult og blå nyanser i herlig symfoni ! Lengselen etter vår er jo så stor i år at et hjørne av kjøkkenet er blitt et vårhjørne. En rustikk bøtte er fylt med vårvekster som hver dag popper opp med nye små vårblomster. I leirkrukka spirer krokus og tulipanløker....så moro å følge med på det som spirer og gror.

I gangen har den gamle kjøkkensofaen fått milkpaint fargen Bergere og er som et nytt herlig møbel i denne fargen. De støv gule tekstilene fra Home & Cottage gjorde seg så godt her nå og skapte et friskt pust av vår i gangen.
Ikke bare kjøkken sofaen som har fått nytt liv her nå, det har også denne gamle pianokrakken. Den er malt med Fusion mineral paint i fargen Bedford. En gammel melsekk ble nytt trekk og jeg ønsket et litt "rufsete" utrykk på den ellers så elegante stolen.




Her blir det spennende å følge med fremover og gleder meg til alt står her i sin vakre prakt. Faktisk har krokusen poppet enda mer opp med sin lilla blomst siden dette bildet ble tatt...så her går det unna :)
For tiden jobbes det med et spennende prosjekt jeg gleder meg til å dele med dere. En del ting må komme på plass før vi kan slippe den spennende begivenheten...så noen uker ....da skal dere få vite :)

                                                  GO`klem fra   VIBEKE