torsdag 12. september 2019

Høstkrans !


 Jeg lovte jo at jeg måtte innom når jeg hadde laget meg en høstkrans...med litt utradisjonell naturmateriale. Og nå er den her...med et innslag av gulerøtter :)


 Elsker denne tiden hvor man bare kan gå ut i hagen å lage seg noe kreativt !




 Elsker fargene her inne i orangeriet nå, både i naturmaterialer og tekstiler !

 En stor halmkrans ble kledd med eføy, villvin ,hortensia,rognebær, nyper, strå, solsikker uten kronblader ,epler og gulerøtter


Helt nydelig å stå ute i hagen på en slik deilig høstdag og kjenne seg kreativ med naturmaterialer :) Håper du får mulighet til å gjøre det sammen ! Vi ses :)


                                HØSTKLEM FRA VIBEKE

søndag 1. september 2019

Velkommen September !


En frodig og fargerik tid i møte alle sammen. En tid jeg alltid har satt pris på og nyter kjøligere,klarere luft med alle vakre farger vi blir omgitt av.

 Jeg var hos min favoritt blomsterhandler Hammond Blomster i helgen . Fantastiske blomster og tørkede strå måtte bli med hjem , og synes det ble utrolig fint med denne mixen. Det kommer til å bli maaange blomsteroppsatser og kranser med denne mixen fremover.


 Går faktisk å lurer på en krans med ulike grønnsaker, høstblader , strå og blomster i tiden fremover...
jeg har ikke sett denne mixen før, men får man noen bilder i hodet er det bare å prøve de ut :)

 Nå er lille huset i hagen ferdig utvendig ,mangler kun takrenner som kommer på plass i neste uke.

Vegger innvendig tar vi for oss til våren og jeg går med planer om å gjøre et kuntsnerisk "stunt " der inne :) Dere får smøre dere med tålmodighet...og før denne tiden skal det lille huset kles med julelys i november ! Tror dere ikke det kommer til å bli koselig ? Gleder meg allerede :)






 Nydelige farger i hagen nå....




 Og mot den grønne døren og karmer er høstfargene nydelig.

Nyt september alle sammen, jeg satser på å komme innom flere ganger i denne tiden ...Kanskje det blir noe av den kransen jeg har så lyst å prøve meg på ? Og den må jo deles med dere :)



                           KLEM VIBEKE