søndag 30. desember 2018

Romjulsdager 2018

Så er nok en vakker desember snart historie...og jeg er like vemodig hvert år...Har ikke lyst til å gi slipp på denne gode,kreative fine tida. 

Så med disse bildene ,takker jeg for den fine desember vi har hatt og for alle som har tatt seg tid til å titte innom :)































Kjære alle sammen, TAKK for i år og jeg vet jeg ikke har vært like ivrig på bloggen som jeg pleier...
noe jeg skulle ønske jeg kunne få mer tid til i min hverdag..Men slik som min hverdag har blitt må jeg ofre noe og savner veldig å ta mer bilder og skrive til dere der ute. Godt er det å se at dere fortsatt er med meg og legger igjen hyggelige spor...jeg er veldig heldig !

Planen for 2019 er å bli godt kjent produktet Miss Mustard milkpaint . Jeg er nå deres nye forhandler i Norge og vil selge den i Vibeke Design butikken . Dette krever at jeg blir trygg på alle produktene innenfor Miss Mustard milkpaint og kan tilby den beste inspirasjon og faglighet til dere der ute.
Kjenner jeg gleder meg stort til dette og dette er også noe jeg har ønsket i flere år. Endelig skal det skje :)))

Ønsker alle et riktig godt nyttår og gleder meg til alt vi skal dele i 2019 !

                  Siste juleklem for i år,  fra VIBEKE 



søndag 23. desember 2018

Det er JUL

Nå er alt klart for selve juleaften  her hjemme og jeg er innom for å ønske dere alle en fredfull høytid...
Røde og ferskenfargede  amaryllis  med litt innslag av havrestrå her i år...En krans med havre og røde bær ble det også .



 En gammel antikk juletrefot er blitt lysestake her i år . Så utrolig skjønn og nostalgisk.

 Disse gamle julekortene er fra 1930 tallet og skal si jeg ble glad når jeg kom over disse...Elsker jo bare slike gamle motiv. Nå er de hengt opp for å glede oss gjennom jula.



 Julejenta mi er på plass her på kjøkkenet . Carl Larsson sin fantastiske figur har vært med meg siden jeg var veldig ung og fortsatt er hun min favoritt. Heldige meg fant denne tavlen på en gjenbruksbutikk i Gøteborg i fjor.



 Nå ventes deilige , rolige juledager og dette har man sett fram til en stund  må jeg innrømme.
Siden vi er så heldige å få snø her jeg bor , blir det helt sikkert noen gode turer i skog og mark også....er jo bare vakkert ute når alt er så hvitt og fint. 





Kjære alle sammen , tuuuusen takk for alle besøk og tilbakemeldinger her på bloggen i desember ...husk at det er dere som holder liv i bloggen :) DA ønsker jeg dere alle en riktig ,RIKTIG

                           GOD JUL ALLE SAMMEN 
                             JULEKLEM FRA VIBEKE

tirsdag 18. desember 2018

Min jul med pepperkaker !




 Nå er det ikke lenge igjen til den store juleaften....og som vanlig har denne måneden flydd avgårde...
Heldigvis har jeg fått til de tingene jeg liker aller best og en av favoritt syslene er pepperkakebaking.
I år har jeg nok laget mer en jeg pleier og fryder meg virkelig med dette....I år har pepperkaker en stor dominans i huset...og både stuen og kjøkken har fått sin kreasjon. Velkommen inn i min lille verden av pepperkaker !
 Her har jeg laget en halvsirkel av en liten eventyrby. Utenfor lusker små eventyrfigurer og små bukker på taket , det har lissom blitt et "must"når jeg lager pepperkakekreasjoner..Det blir både et barnslig men også et ekte utrykk fra min side...jeg kommer aldri til å lage det perfekte pepperkakehus, det har jeg ikke tålmodighet til, og liker nok at ting blir litt til imens arbeidet pågår...Jeg er nok litt rar sånn, men tror også dette er noe som skjer med kreative mennesker  iblant,hi,hi...
 Noen figurer popper opp her og der ,og denne lille gjengen drar du kanskje kjensel på...?Eller  ikke...? Om jeg sier Mummi kanskje ? :)
 En annen variant på et stettfat ble også til i år. En miniatyrby laget i sirkel. Jeg har også dekorert baksiden av husene slik at man kan nyte begge sider og i midten har jeg satt en liten telysholder hvor lyser skaper koselig lys gjennom vinduene..og om kvelden blir det litt magi her på kjøkkenet :)



 Mailegnissene er en perfekt match med pepperkakeprosjektene synes jeg...litt morsomme,lekne og barnslige de også :)

Dekorerte pepperkaker blir også bordpynt til jul , her er de sammen med linserviettene fra Linspire
 I stua står nå dette på plass, kan tro det lukter godt med pepperkake i vårt hus :)



 Med bundet furukvist på en ståltråd, har jeg hengt mine dekorerte pepperkaker på et skap i stuen...syntes det ble både dekorativt og koselig .


 Om ikke mange dagene har vi juleaften her...og som dere ser er det meste klart her hjemme...

Men jeg kommer innom igjen før jul for ønske alle dere fantastiske følgere god jul....Vi ses!



                                     JULEKLEM VIBEKE