lørdag 19. mai 2018

En smak av sommer

 Åååh ! Vi er virkelig inne i en periode med govær om dagen og rundt oss blir det bare grønnere og frodigere fra dag til dag...og i hagen har det våknet flere skjønnheter og forglemmegei er selvsagt en favoritt ! 







 I denne tiden har jeg prøvd ut en ny farge fra milkpaint også , den heter Aviary . En nyyydelig farge jeg kommer til bruke mye av i tiden fremover.

 Den lille pianokrakken har kun fått en nytt trekk av en gammel melsekk  og med ett fikk den et nytt spennende utseende.
 Fantastisk blomstring ute nå....klart man må ta med seg en gren eller to hjem også :)


 En god venn kom til meg med dette gamle, slitte vinduet .Jeg ga det en grundig vask og skrapte vekk litt flasset maling og satt inn gamle herbarium bilder inn i rutene. Syntes det ble en rustikk og nydelig dekor  og i butikken finnes det nå flere varianter av disse.


Vi har  hatt åpent i over en måned i Vibeke design butikken nå og vi har virkelig hatt besøk av mange. Handelen har gått strålende og vi har stor glede av å møte så mange positive og hyggelige mennesker. I morgen drar vi til Sverige og Antik Cederberg igjen for å fylle opp butikken med nye skatter igjen. Vi har planer om å ha åpent ut juni måned også, men i juli blir det stengt noen lørdager.
Det vil det komme en oversikt over fremover. 
 Fantastiske tekstiler fra Boel & Jan ...glad jeg valgte nettopp de som leverandør.  Så flott kvalitet og uttrykk i disse varene som mange liker veldig godt . 


 Litt nye bruktfunn også i butikken nå.....Er de ikke skjønne ? :)


 Sjekk lille Maja i vinduet ! Mamma hvor skal du ?
 Dette flotte skapet ble egentlig solgt første dagen , men dessverre ble det ingen handel alikevel og er nå til salgs igjen....:) Det er en av butikkens store skatter og har fått mye oppmerksomhet. Det er jo ikke så rart....:) 
Dette flotte bordet er også en skatt som mange beundrer :)
Nå gleder vi oss til å fylle opp med flere spennende skatter og møte flere hyggelige folk i tiden fremover . Nyt de vakre ,lyse ,frodige  dagene fremover dere !


                                                       KLEM VIBEKE