søndag 12. august 2018

Bondebryllup i Fjågesund

 Så skulle endelig det store bondebryllupet i Fjågesund skje...og jeg var både gjest og på  bryllupsoppdrag. En calkbord tavle ønsket brudeparet og 150 gjester varmt velkommen med solsikker !
Og på et gammelt bord venter  sprudlende velkomstdrinker !
 Skjønne, hjertegode og vakre er dette brudefolket ..og på denne dag var de omgitt av feststemte folk som setter stor pris på å få dele dagen sammen med de.

Her er de omgitt av sine flotte forlovere og Østenå Gård hvor bryllupet holdes skimtes i bakgrunnen..Det var første gang jeg besøkte dette vakre stedet, Fjågesund og jeg ble bergtatt fra første stund...Fra gården kan du se den gamle flotte kirken hvor vielsen ble holdt ,omgitt av majestetiske fjell...kan nesten ikke bli vakrere...
Fra kirken ankom brudeparet i en sjarmerende gammel bil kjørende opp til gården..

 Og hurrarop og klapping fra 150 gjester kunne høres i hele Fjågesund ...


 Tavlene var plassert rundt omkring på gården og her er ved inngangen til låven hvor selskapet skulle holdes. Solsikkene gikk igjen både inne og ute.
 Nok engang ble mine gamle  Norgesglass og saft/melkeflasker brukt til å dekorer med og her kom de virkelig til sin rett i dette rustikke miljøet.
Ikke så lett å fange stemmnigen her inne fra når mørket falt på...men kjæer tiiid ,så koselig det var med alle lyslenkene som ble brukt både i tak ,vegger og på bord.

Denne dagen ble bare helt magisk vakker på alle vis og jeg som er opptatt estetikk å elsker å skape vakre miljøer, storkoste meg her...Men det som satte mest spor var den varme stemningen som ble skapt av folket på denne dagen gjennom taler og sang med varme, morsomme ord . All gleden, varmen og kjærligheten som ble formidlet denne dagen vil jeg aldri glemme...





Og festen fortsatte ut i de små timer fylt med flott ,fengende musikk fra gruppa " No Problem " . og både dansegulvet på tunet og baren ble flitting brukt :)


Bryllup er GØY altså... og er evig takknemlig for at jeg fikk oppleve både å være til stede under dagen å få sette mitt preg i kulissene.

                                              KLEM fra VIBEKE