mandag 30. juli 2012

En kopp full av LYKKE og GLEDE

Bedre start på dagen kan man ikke få...
 når man kommer på jobb,og en av mine nydelige kollegaer møter meg entusiatisk å sier "Vibeke !Kom jeg har noe til deg"....også tar hun fram VERDENS FINESTE engelske tekopp ! Jeg vet nesten ikke hva jeg skulle si...,min første reaksjon blir jo å bli rørt..for dette var stort altså! Noe så fantastisk å gjøre,og sender igjen en kjempe klem til Kjersti og hennes bestemor som denne kommer fra. Med denne spesielle fargen,mønster og helt riktig patinering blir den bare VAKKER !
                                     Herlig gammelt engelsk stempel!

 Dekoren er jo bare SÅ sjarmerende...se på den lille sauen foran da:)Det skjeve cottagehuset der bak..man kan bare drømme seg helt vekk i slikt:)

Denne vil dere få se mye av på bloggen fremover...den må bare få stå fremme og GLEDE,å sette preg på mange vakre dager.Håper dere alle har en god start på uken! Klem Vibeke

søndag 29. juli 2012

"Give away" med en spesiell vri......


Jeg har lenge gått å tenkt på gi noe tilbake til noen som gir meg MYE.Så idag skjer det altså:)
Små jordbærfigurer må jo da til...:)
     Tre pakker som bare venter på å gjøre noen glad....:)
 En liten håndskrevet hilsen må vi ta med:)
Jeg er så takknemlig for alle tilbakemeldinger jeg får her på bloggen,og har "møtt" mange herlige mennesker gjennom dette. Men noen setter seg og man utvikler en nydelig kontakt. Jeg vil derfor gi noe tilbake til tre stykker som har betydd mye her inne på bloggen.Derfor sender jeg en av bøkene jeg har illustrert og skrevet av Hilde Tangen til de,"Barna på Sommerøya" Den første som får er Margareth med bloggen Villaveien 1 .Neste er Camilla med bloggen Hjem og glede og siste er Berit med bloggen Fru Underberget .Fantastiske bloggere alle sammen,som gir de kosligeste ,oppmuntrende,positive og humørfyllte tilbakemeldinger jeg bare nyter å setter enormt pris på. I dag sendes de i posten og vi får håpe de får noen koslige stunder med boken,å nyter av hvorfor de har fått de:) Viktig å gi noe tilbake når noen gir så mye til deg synes jeg:) Ønsker alle en herlig ukestart,klemmer fra Vibeke

"Dronningene" koser seg.....

"Dronnig Ingrid" er det altså snakk om...:)

 Nå blomstrer den både inne og ute her...på sitt alle fineste !
"Litt" i overkant glad i disse kansje?.....:)

     STRÅLENDE SØNDAG alle sammen,vi har jammen hatt SOL idag!!!
                            Klem Vibeke

lørdag 28. juli 2012

Fra hagen..

 Mange sommerblomster er på sitt beste nå,det tenkte jeg å benytte meg av...derfor tok jeg en tur ut i hagen denne regntunge dagen for å se hva jeg kunne finne...
Joda her fant jeg både det ene og det andre..
I lilla og hvitt!
De lilla tonene på blomstene var en herlig kontrast til grønne,blå og lilla tekstiler.
Hei,hei!!fotografen selv i aksjon:))....Det er en kunst å fotografere med speil uten å bli med selv...Vel her er jeg altså med lett rufset  hår etter en lang tur i regnet..(ikke det at det ligger så dandert ellers altså,ho,ho)





Bare hvitt kan jo også være lekkert...
    Med mine absolutt favoritt sommerblomster for tiden !



Måtte alle dere der ute ha en fortsatt fin fin helg,klem Vibeke!

fredag 27. juli 2012

Enkelt & hvitt,sommerkjøkken !

Sommeren har satt sitt preg på kjøkkenet,og jeg liker det hvitt og enkelt!



Slagbenken har flyttet inn og biedermeiersofan har tatt plass på loftet.Vi får se hvor lenge det blir slikt..har alerede flere i huset som savner å "slange"seg i den....:)


Det er mye lettere å møblere nå som vi har mye mindre spisebord,angrer ikke på det byttet der:)


                 Enkelt og hvitt...love it!

Gamle flasker har jeg blitt helt besatt av...her en søt liten ølflaske fra Bergen:)


Vakker gravering på denne gamle kniven,alt ble gjort med stil før. Noe jeg har stor sans for. Helgen skal her fylles med ulike kreative sysler,det er meldt malevær,nemlig regn...Ønsker dere alle en herlig helg!  Klem Vibeke

torsdag 26. juli 2012

Just a perfect day.....

Kan man ha det bedre når man står opp en herlig sommerdag med SOL fra skyfri himmel...
                Når man vet at den skal tilbringes med gode gode venner:))
 Herlig sommermat med kylling og spekeskinke salat med sommerlig tilbehør.ÅÅh som vi koste oss!Jeg ønsker meg så gjerne mange mange slike dager i sommer:)
 Hils på mitt nyeste funn,en gammel verktøykasse!Fungerer supert som urtekasse.Rødt har virkelig blitt et populært fargeinnslaget her i sommer.
                          Her lukter det bare heeelt nydelig:))


Håper dere der ute også har hatt en strålende sommerdag,klemmer Vibeke