fredag 6. juli 2012

En ny krok blir til

Før regnet kom i kveld,fikk vi innviet vår nye kosekrok:)

En ny skatt har fått en sentral plass i denne kroken,nemlig denne kurven...nok en herlig skatt hentet hjem fra....jo..Skrot Tor:))))

Masse kos har vi hatt med våre nærmeste i kveld,med mye godt på grillen...Men som forett idag,hadde jeg lagd bruchetta.En enkel og veldig smakefull rett.

Jeg brukte små baguetter,dynket de litt i hvitløksolje tok hakkede tomater,løk,spekeskinke,ost og strødde til slutt provance/hvitløk krydder over. Stekte de lett i ovnen,til de ble litt sprøe og gyllene...Mmmm.. det ble ikke feil :)


Desverre er det noen som ikke klarer å legge igjen kommentar for tiden,og jeg skjønner heller deverre ikke hva som skjer. Jeg venter noen dager,så får vi se om det er noe som ordner seg selv...det har skjedd på blogger før. Ønsker dere alle en strålende helg!! Klem Vibeke

10 kommentarer:

 1. Å skjønne venninne!
  For noen herlige bilder hos deg og ditt vakre og koselige uterom!
  Virkelig herlig å se....Savnet Nure da,hi,hi.
  Vi kommer rett fra hagefest....og FOR en hage....Ja finner ikke ord men vet at du hadde besvimt om kapp med meg....sukk...
  Skal se om jeg får tid i morge før vielsen å legge ut bilder,for det tok jeg MASSE av!
  Nå er klokken 2240 og det er 22 grader ute....

  Bare deg jeg fikk tid til å stikke innom i kveld.
  Stoooor god klem;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så herlig at dere har kooost dere i denne "besvimhagen",også heldig med været da:)))Ja jeg ser gjerne noen bilder fra denne herligheten:)Kooos dere masse da,så ses vi snart igjen:)

   Slett
 2. Ååh, jeg er helt forelsket i uteplassen deres!

  Klem

  SvarSlett
 3. Det ser ut som dere har hatt en utrolig hyggelig kveld på den fantastisk koselige uteplassen deres ;-) Så fint du har gjort det - og så fristende og delikat mat du har laget. Nam! Kan tenke meg dere hadde det trivelig ;-)

  Min samboer er fra Gøteborg, så det er som regel der jeg er på loppis ;-)

  Ønsker deg og dine en riktig god natt!

  SvarSlett
 4. Jeg prøver meg på nytt fra en annen pc. Dette var virkelig et sommerlig og flott utested! Liker så godt den hjemmelagde leveggen. Kjempefint pyntet ellers også, likte veldig godt tøyet du har funnet og maten ser bare så fristende ut! Ha en god lørdag! Klem fra Berit

  SvarSlett
 5. Endelig gikk det igjen:-) Jeg må prøve på nytt fra hjemme pc i løpet av helgen! Klemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. Strålende Berit:))så koslig å høre fra deg igjen:)))KLEM

   Slett
 6. Åså koselig ute plass !!!og maten såg også helt fortrefelig ut !flinke du !ha ein fim fil lørdagskveld klem fra Eli:)

  SvarSlett