onsdag 30. juli 2014

Gledelig forandring i stua !




Lenge har jeg hatt dette vakre bordet , men mest stående på loftet for det ha vært så vanskelig å få plassert pga sin størrelse. Den siste tiden har det stått i butikken og jeg vet ikke hvor mange ganger jeg kunne solgt det......MEN bordet har jeg holdt hardt på og nå har det kommet hjem på sin rette plass..i stua med selve prikken over i`en- en ny lyskrone fra Affari.
Bordet har den mest fantastiske patina og  jeg har aldri vært inne på tanken av å male det :) Bare VAKKERT med sine skrammer her og der :)




En ny flaske er også ankommet , en gammel sifonflaske fra Danmark . Den er kjøpt hos Lønstrup Antikk . Nå ble det en helt ny del av stuen her hjemme og kjenner at det er sååå godt at bordet bidro til det.

Igjen har det altså vist seg at det er lurt å spare på noe...for plutselig kan man få bruk for det...noe som kan vise seg å gjøre en STOR forskjell :)

                                         KLEM VIBEKE



                                                 


søndag 27. juli 2014

Skattejakt i Danmark !

Hei alle sammen og takk for alle nydelige tilbakemeldiger på forrige innlegg...utrolig gøy at flere der ute setter pris på gamle skatter :) Og siden vi er inne på tema-her kommer en skikkelig "skatteparade"fra deilige Danmark som vi nå har tilbragt flere fantastiske dager i. På forhånd hadde jeg fått tips av gode venner hvor jeg skulle "jakte" og jøje meg for noen herlige steder vi har besøkt :) Små og store loppiser og antikk butikker er å finne overalt i dette herlige land. Nå beveget vi oss mesteparten i nordvest Danmark,hvor du finner vakre steder som Skagen,Løkken og andre vakre steder som Lønstrup...helt til sist byr jeg på en titt fra nettop dette stedet.

Først ut er et vakkert vaskevannsfat funnet hos "Sigges Univers " (siden hans finnes kun på Facebook ) Åh! det er så utrolig fint og kommer for salg i butikken 2 august når butikken åpner igjen :)



Så var det disse utrolig vakre gamle franske tallerknene i lys turiks dekor sin tur.....helledussen for en søt dekor :)

De skal også få en plass i tallerkenhylla i butikken.....
Herlig blå emalje skal også ut i butikken og nye sinkbøtter(som på bildet ) fra Affari er på plass i butikken neste helg.


Gamle eggskall fargede bokser med søteste dekor....
Fransk gammel tekstil og en vakker gammel fransk kurv var man heldig å finne... de skal nok finne seg en god plass her hjemme tenker jeg.....:)
Det hvite skjønne bordet var også et funn som nå er blitt malt opp og klar for en tur i butikken !

Disse gla`tallerknene måtte bare bli med..Aldri sett slike og er kjempe fine til å kombinere sammen med annet porselen. Har allerede noen  ideer som snart må deles ...:)


Rett før vi dro hjem tok vi en aller siste tur innom Løkken. Der ramlet vi rett og slett opp i den største loppisgaten jeg har sett,ho,ho....Våre siste danske kroner gikk til nettopp disse gamle skattene....bla to gamle, gamle krydderskuffer...helt unike funn spør du meg :) "Lopper i hønsehus "kommer disse fra som også har sin egen facebookside.




Klart vi måtte fylle de med urterog finne en fin plass på verandaen..Kjenner jeg bare blir glad av å se på de:)

Ja så var denne skatterunden over og jeg kan fortelle at det finnes flere spennende skatter som straks skal finne veien ut til butikken neste helg...Men helt til sist et titt fra vakre Lønstrup...som vi ikke har besøkt for siste gang:)
Med sine søte og sjarmerende butikker og resturanter ....
og fantastiske strender.......og ville natur !

Ja vi ble helt fortapt...og kjenner at turen skal gå dit igjen :) Denne turen var en kombinert tur, med fotballcup for minstejenta og kos og skattejakt for de voksne. Alt sammen har bare vært topp og ble en flott avslutning på sommmerferien i 2014. Håper alle der ute har gode sommerdager!


                                       KLEM VIBEKE 

lørdag 19. juli 2014

"IN LOVE" ...med noe smått & blått !

Ja det er nettopp det jeg er ....i min lille nye franske blå benk :) Etter at jeg fikk den i hus tar jeg meg til stadighet å gå å beundre både form og farge på den lille skatten. Jeg fant den hos Gammel Kjærlighet og kjente umiddelbart at den skulle få være med hjem :) Som dere vet lar jeg meg inspirere av farger og dagens innlegg er inspirert av denne franske BLÅ!
  Med blomster fra eng og egen hage fikk vi ordnet en søt og sommerlig bukett i blå og lilla og rosa nyanser.









Nettopp slike detaljer som dette er det som gjør denne lille benken så helt spesiell...dreide bein og snirkler... og selfølgelig fargen...er det rart jeg er in LOVE :)
Søteste sommersko er kjøpt i London , jammen har jeg lagt min elsk på de også ....:)





Går inn i min aller siste ferieuke nå og den skal brukes meget godt kan jeg fortelle :)  Har også tatt meg fri fra butikken neste helg og er tilbake i Brevik 2 august,kl 11-14.
Vi ses snart igjen alle sammen og TAKK for de vakreste tilbakemeldinger her inne og på facebook siden Vibeke Design. Jeg blir bare varm i hjertet av dere alle sammen !Jeg sier det gjerne igjen...og igjen... jeg har bare de fiiiineste følgere som finnes :)


              SOMMERKLEM VIBEKE