søndag 13. juli 2014

Welcome to Britain !

Så er jeg tilbake her inne med et HAV av bilder fra vår ferietur til England. Jeg lovte jo at jeg skulle reise til et sted som skulle få kameraet til å " gå varmt."...og hjem kom jeg med over 350 bilder på kameraet,ho,ho :))Litt av en jobb å velge ut hvilke bilder jeg skulle vise dere her i dag for det ble mange MANGE go `bilder... og som vanlig er jeg håpløs når det kommer til å fatte meg i korthet i innleggene mine, så derfor inviterer jeg dere på en solid bildereise fra vakre vakre England! Enjoy!!


Vi dro først til London hvor shopping sto på programmet...og aldri har jeg shoppet så mye som denne gang:)  Denne byen har virkelig mange fristelser så det var klart man måtte fylle opp koffertene :) På Liberty var det sommerstemning og som vanlig er det bare en fryd å gå her inne å betrakte alle dekorasjonene som pryder butikken ...

Nydelig dekor i papir !
 Her er vi på Picadelly Circus, hvor det alltid er masse liv :) Her er det bare gøy å sitte å se på folkemengden, så masse forskjellige mennesker samlet på et sted.
Posene ble mange.....her var femten åringen fornøyd kan dere tro :) Å jeg blir førnøyd når jeg kan se på butikker som dette.......fantastisk dekorert igjen...her på favoritten Selfridges.

Så dro vi til et sted jeg har hatt lyst til å besøke lenge....Jamie Olivers "Recipease ". En herlig resturant med butikk nede og kjøkken hvor det holdes kokkekurs rett som det er :)

Herlig rustikk mat i dette miljøet....

Nam.. nam.. maten var også nyyyydelig ! Her en pizza carbonara !

Så går vi over til det gamle engelske som jeg er så veldig glad i og som vi nå endelig skulle få ta i nærmere øyesyn ! Gammel murstein, vegetasjon som dette og gamle skilt....åh!bare DET er vakkert vettu....Det ble to  timer med tog ut av London før vi hadde kommet frem til vårt nye reisemål...
Vi lå i byen Cheltenham men måtte ta buss til disse stedene jeg nå skal vise. Først ut er Gloucester Cathedral. Grunnen til at jeg ønsket meg dit var at jeg hadde funnet et bilde på Pinterest for lenge siden...ikke visste jeg da at bilde var fra nettopp denne katedralen.Ekstra morro er det jo at flere filmer fra Harry Potter er også blitt  filmet her :)


Fantastiske utsmykninger både på utsiden....
og innsiden......
Tror jeg gikk med åpen munn og beundret dette store kunstverket i lang tid.....

Et lite kloster måtte jo også ligge her..så sjarmerende og veldig engelsk .

På vei inn mot katedralen gikk vi gjennom et sjarmerende smug....og hva fant vi da...jo en Beatix Potter butikk som inneholdt  mye historie....det var her hun bla dro på sine ferier som liten. Så i dette lille huset tegnet hun mange av sine vakre illustrasjoner.


Så dro vi til et av Costwolds vakreste steder "Bourten on the wather ". Her er alt blitt bevart i gammel engelsk stil......bare VAKKERT her....

Søtere iskiosk skal man lete lenge etter:)

Elsker bare slike gamle murer som  er blitt preget av tiden gjennom mange mange år....

Mange vakre detaljer....

 
 
"Always take time to smell the roses "......

Alltid godt å komme hjem etter en slik tur, det ble mye reising og masse MASSE folk hele tiden....så denne gangen var det nok ekstra godt å komme hjem til eldste jenta og Nure..:) Likevel sitter man i etterkant å tenker hvor heldig man er som har fått oppleve dette for nye og vakre sommerminner har nå blitt samlet.

Vel hjemme igjen har vi hivd oss over flere oppussingsprosjekter....lest en bok og skal snart begynne på en ny ! Sommer og ferie er bare herlig dere ! Håper alle der ute nyter de fine sommerdagene !

                                                 KLEM VIBEKE

10 kommentarer:

 1. Takk for en herlig reise gjennnom DEG! Så masse flotte bilder!! Og artig å se igjen mange av de stedene jeg selv har vært når ferien har gått til England:-) Skjønner du har kost deg med forografering...SÅ mye fint og gammelt å ta bilder av ! Min drøm er å reise rundt i Skotland igjen...da jeg var 18 ( for evigheter siden...) var vi to jenter på 18 som reiste rundt i Skotland i over 3 uker....Ha en foortsatt fin sommer!! Klem :-)

  SvarSlett
 2. Åååå noe så herlig ❤❤❤
  For noen vakre bilder! Tusen takk for at vi får være med;))
  Tipper du har massevis av inspirasjon nå ( som alltid) hi hi.
  Vi koser oss i Sopot . Mye flott å se her også;)
  God klem på deg kjære vakre venn.

  SvarSlett
 3. Takk for titten av flotte, sjarmerende og stemningsfulle bilder. Du har fått med deg mye.. At det til tider kan være vanskelig å velge ut noen få bilder til bloggen, vet jeg av erfaring.. Akkurat nå er jeg happy over at det går ann å ta bilder med mobilen, for her røk linsen til speilrefleksen midt i ferien... God sommer videre!

  SvarSlett
 4. What wonderful pictures of a wonderful holiday! I have never been to Great Britain and I feel like I've seen lots of it now!

  SvarSlett
 5. I loved seeing your pictures! It's wonderful to have those memories as a family. We are doing renovations too...I would rather be outside reading a book-- too many things to do; too little time!
  Happy summer from an island in the Pacific Ocean in Canada
  Lise-Lotte
  partygreen.ca

  SvarSlett
 6. You've been about! Let me know if you are ever up this way.

  SvarSlett
 7. You've been about! I love London and will never ever tire of it.

  SvarSlett
 8. oh I thought the first one didn't go through...

  SvarSlett
 9. Hello Vibeke, we just came home from a lovey holiday in England as well!! We have spent a week in Cornwall (soooo beautiful), had (only!) on day at the Cotswolds (I love it there!) and then we had another 2-3 days in London as well. Like you, I have enjoyed it very, very much. So good to see your beautiful pictures, they bring back the nicest memories. Thanks for sharing.
  I have more than 800 photographs myself to go through - some of them I will share on my blog too.
  Enjoy your summer, your projects and your books. :-)
  Best regards, Anita

  SvarSlett
 10. Hej Vibeke! Oh vilka vackra vyer. Min man kallar mig för "anglofil". Vi har planerat en weekend i London nu i vår. Jag kommer att kolla mer på bloggen. Det finns hur mycket som helst att läsa. Ha det gott//Mariloiz

  SvarSlett