søndag 22. juli 2012

Sommerkake

 Dere vet jeg er veldig glad i sommerens herligste bær ...og derfor må de benyttes i alle former:)I helgen ble det en skikkelig sommerkake,nemlig Pavlova !!
Første gang jeg har lagd denne kaken..og det blir ikke siste:)

 Oppskriften fant jeg på denne siden som heter :Det søte liv
En virkelig smakfull opplevelse ble det og jammen ble den godt mottatt av gjestene også...og da er jo mor sjøl meget fornøyd:))
              God uke alle sammen,klem Vibeke

5 kommentarer:

 1. Annette B Kløverød22. juli 2012 kl. 13:53

  Hei Vibeke.
  Pavlova er kjmpegodt. Passer også perfekt til de som er allergiske for mel. Har du prøvd banan på? Det er et must hjemme hos oss:)

  Klem fra Annette.

  SvarSlett
  Svar
  1. Stemmer jo det Annette,super kake for allergikere dette :)Nei dette er første gang jeg har bakt denne og som sagt det blir ikke siste....kansje neste blir med banan da?:)


   Forresten NÅ er det lenge siden vi har sett hverandre nå...gleder meg til vi ses snart:)

   klem Vibeke

   Slett
 2. Hei Vibeke!
  Det er så hyggelig og følge deg og bloggen din! Du tar så nydelige bilder og skriver så fint!!! Blir glad hver gang!!! Og jeg kommer i godt humør, får skikkelig sommerstemning, inspirasjon og barndommsminner strømmer på. Ha en god natt vennen og sove så godt. Så kan jeg glede meg til et nytt innlegg fra deg i morgen :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Å du er bare snill altså,dette er den beste tilbakemelding en kan få:)))Det er akuratt det jeg håper jeg formidler til dere der ute også!
   I dag er det jobb igjen og det skal lages bursdagskroner for et helt år fremover.Barna elsker jo bursdagskroner og synes det er stas å se sin krone å vente til dagen de virkelig skal få den på hodet:)))Du skal se øynene de får når vi endelig skal hente ned kronen deres og sette den på hodet deres..ååå SÅ stolte:)

   Slett
 3. Å herlighet så lekkert....sukk,jeg liker kake...ALLTID...hi,hi.
  Kan du tenke deg at jeg som er så glad i å bake aldri har bakt denne kaken?
  Den skal jeg prøve og jeg vet den er god.
  Utrolig nydelige bilder Vibeke,passer fint å kose seg på blobben din i øsende regnvær!
  Ha en herlig dag på jobb min flinke skjønne venn.
  Så sees vi!
  smask;)

  SvarSlett