mandag 9. juli 2012

Med eller uten....

I dag skal dere få hilse på mitt nyeste funn...


Måtte bare vise denne tinnskjeen føst...:)

Her er altså vår nye sjarmør av en stol ! Varierte tilbakemeldinger har det blitt...få positive...men det gjør da ingenting for jeg synes den er heeelt herlig:) Og vil man ikke ha den røffe looken...er det jo bare å sette på et søtt trekk.Som dette...og man får en "ny" stol!
Stolen er fra 1920,vakkert håndverk!
       En liten samling av gammelt tinnbestikk  har det blitt....
              Synes de er så vakre med alle sine ulike og fantastiske mønstre. Skap deg en vakker dag !Klem Vibeke

7 kommentarer:

 1. God morgen:))jeg forelsket meg i den stolen<3jeg ville hatt den akkura som den er!!!bestikket var også vakkert !!!legger ut noen lopper senere i dag jeg også ...klemmer fra Eli:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jeg likte den umiddelbart jeg også Elin :))Jeg er orntlig stolsamler skjønner du..:)Gleder meg til å se dine funn idag også:)Klem fra meg

   Slett
 2. Å så nydekige bilder Vibeke.......Hva er den herlige grønne hengeplanten der?
  Du har det bare så koselig og tenker du må ha en meget skjønn mann som lar deg få kose deg sånn med de flotte funn!
  Ha en vidunderlig dag min venn;)

  Kisses

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei Camilla:) Planten er en staude som jeg plantet inne i april,og nå er den et syn med sine lilla fioler og lange stilker som henger over kanten på denne blomsterpotten.Det var i butikken de fortalte hvordan den ville gro,så da valgte jeg å plante den slik.Skal ta noen nærbilder jeg, så skal du få se fiolene,skjønne altså :)Ja jeg er heldig med mannen kan du tenke,han får holde på med sitt og jeg får holde på med mitt..så da er vi fornøyde begge to,ho,ho:))Fortsatt god kveld til deg min venn:))

   Slett
 3. Hvor finner du alt sier nå jeg!
  Stolen er super fin og tinnbestikket du har samlet er nydelig!
  Ha en riktig fin tirsdag.
  Klemmer fra Inger Johanne

  SvarSlett
  Svar
  1. Brukthandel er stedet vettu Inger Johanne:)) Man kan finne mye til en billig penge der altså,eller man kan bytte til seg noe. Det har jeg gjort endel av nå...:)
   Men du har har jo gjort det største kuppet av oss du da,med ditt herrlige spisestuebord..et slikt jakter jeg på...!!Men vanskelig å finne et til en "grei" pris...godt å ha noe å jakte på da :))klem til deg også;)

   Slett