onsdag 4. juli 2012

Jordbær kos

på nystekte boller med krem !

Sommerlig enkelt dekt på ,med oldmors stettfat og tallerkner.Glass fra Ikea,vannkaraffel fra H&C,tekopper fra Kremmerhuset og "duken"er et franskt kopphånkle kjøpt på en antikkmesse:)Utenfor vokser og blomstrer revebjellene seg så høye i år at man får ikke opp vinduet engang:) Herlig det!! Sommerlig og godt smakte dette:)Sender dere alle en "godogsøt".."bollemedkremklem" herfra:)

5 kommentarer:

 1. Så vakkert! Ordentlig sommer over disse bildene. Fint med det hvite og røde i tekstiler. Vakkert med pelargoniene i vinduene. Ja, alt var så fint sammensatt, ga god stemning. :) Nytt hos meg også i kveld.

  SvarSlett
 2. OY SIER BARE JEG <3 Å NAMM SÅ GOD IDE BOLLER MED KREM OG HELE JORBÆR...DETTE MÅ JEG SERVERE MINE HÅPEFULLE OGSÅ EN DAG .TAKK FOR TIPSET!!!STEMNINGAFULLE BILDER:))KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Ser du har dekket på til meg...
  I'm on my way.....Knis...

  Bare å drømme seg bort av ENDA ett nydeligvakkert innlegg.
  Dette var snop kjære venn.

  God og søt dag(det får alle som er søte)ønskes deg!
  Kisses...

  SvarSlett
  Svar
  1. Å så koslig det hadde vært du:)Tror vi hadde hatt mye mye å snakket om <3

   Slett
 4. Men du! Nesten litt ufint av deg å friste oss sånn ;-) Nei, da! Det så bare så utrolig, utrolig godt ut! Nam, nam og dobbelt nam! Mmmmm! Helt fantastisk fine bilder du tar - og så vakkert du har dekket bordet. Veldig sjarmerende og delikat! Flinke, flinke, Vibeke!

  Her har det vært godt og varmt i dag - og dagen har blitt brukt til å beise verandaen og male gjerdet ;-( Mye jobb, men resultatet ble bra ;-) Får håper vi får noen flere fine solskinnsdager - sånn at en får tid til å nyte litt også ;-)

  Ha en fantastisk fin sommerkveld!

  SvarSlett