lørdag 27. oktober 2012

Bli med, en gang til !


 Så er jeg tilbake ved vakre Mule Varde, bare fem minutter med bil fra der jeg bor. Denne gang med fulladet batteri...Så velkommen inn denne porten (som jeg gjerne skulle hatte en kopi av hjemme..) til Mule Varde en solfyldt høstdag !

 Mule Varde har den skjønneste og kansje den fineste lekestue jeg har sett. Inni er det kjøkken og stue,med innebygd gammeldags hjørneskap. Kan dere se for dere hvordan det har lekt små barn i dette miljøet?...Nostalgisk!
 Skulle gjerne  hatt kopi av denne også jeg her hjemme:) Den er bare skjønn.
 Her sere dere glimt av vår vakre Eidangerfjord.Ikke feil å våkne opp til denne utsikten hver morgen...


 Man kan bare stå å se å SE på disse vakre trærne ......fargene er bare fantastiske!Å det var godt å endelig fått vist dere disse bildene fra en av Porsgrunns vakreste plasser...Snart er det tilbake igjen og jeg har en plan.....som jeg tror dere vil like der ute.Ønsker dere alle en nydelig høstdag! klemmer fra Vibeke

4 kommentarer:

 1. Å god morgen da!
  Dette var jo flott....
  Et virkelig vakkert sted og kan tenke meg at du og Nurevennen storkoser dere der ja.....

  Her blir stille og rolig søndag tror jeg.....i skrivende stund kommer solen opp og himmelem er skikkelig rååååsa bak fjellene.....Lovely!
  Skjønn dag ønskes deg og dine.
  Knus og klem!!!

  SvarSlett
 2. Nydelige høstbilder! Det ser helt fantastisk ut der ;-)

  Det ser ut som det blir en herlig høstdag i dag også, så nå er det bare å nyte ;-)

  Riktig god søndag til deg og dine!

  SvarSlett
 3. For en herlig lekestue. Tenk å hatt den. Klem

  SvarSlett
 4. Fanttastisk vakkert! Rett og slett eventyrlig!! Og du får frem den fine stemningen i bildene dine, her kunne jeg gjerne tenke meg å rusle rundt ;) Spennende å se planene dine satt ut i livet da! :) Herlige bilder under her også, koselig og høstfint! God kveld og god ny uke :) Klem Gry

  SvarSlett