fredag 22. mars 2013

Klar- ferdig -Påskeferie!!

 Så er man så heldig å gå til påskeferien i dag....ÅH!!så deilig det skal bli med en hel ukesfri nå:))
Her er jeg igang med å pynte litt til påske og som vanlig er jeg svak for naturmatriale .En påskekrans er hengt opp og har kansje vært litt utradisjonell og brukt blomsterløker i dekorasjonene..men jeg synes det er noe røft og tøft over disse små rustikke løkene jeg. Selfølgelig hører egg,puselabber og påskeliljer med når denne damen pynter til påske. Litt pynting utendørs byr jeg på etterhvert også,en ide som jeg har hentet fra Sverige kommer til å sette sitt preg på inngangspartiet her i år...men det kommer senere ut i påsken sammen med MYE annet påskemorro jeg gjerne vil vise og håper på å inspirere dere med:)))












 Vet dere at sjenken her fikk vi i hus nettopp på denne tid i fjor....SÅ mye glede vi har hatt av den og at dette er favoritt plassen min i huset er vel ingen hemmlighet....:) Tror jeg snart må by på en årskavalkade med denne plassen jeg,..hi,hi:)



Siden jeg nå er offisielt igang med påskeferien har jeg unnet meg noe av det beste jeg kan tenke meg....nemlig påskemarsipan!!!!! NAM,NAM!!! så fantastisk farlig godt dette er.....

                                    KLEM VIBEKE

6 kommentarer:

  1. De varmaste helgkramar till dig!
    Önskar dig också en fin kväll och helg!
    Dina bilder och ditt hem är bara så vackert!!!!
    Raina

    SvarSlett
  2. ich liebe ihre deko!!! alles liebe von angie

    SvarSlett
  3. For noen herlige påskebilder! Nydelig med en passe dose gult ;-) Utrolig koselig hos deg - som alltid ;-)

    Ha en riktig, riktig god helg! Kos deg masse!

    SvarSlett
  4. Så godt med litt fri:).. fin krans m løker, god ide:).. Blir spennende og se på mer påskepynt i huset:) Fin lørdagskveld videre:)
    Vibeke:)

    SvarSlett
  5. så kult med løk i kransen Den bli skikkelig fin. Tenk ja 1 år siden du fikk skjenken Bare elsker den . Har fulgt deg lenge, ser eg!for eg husker da du fikk den .kos deg med påskemarsipanen(.") og eg gleder meg stort til å se inngangspartiet ditt, håper på litt inspirasjon fra deg som alltid. thi hi
    klem Nita

    SvarSlett