50 g tørrgjær
6 dl lunket vann
2 ts salt
250 g durumhvete
400 g hvetemel
2 ss olivenolje
1 ts sukker
Deigen eltes i bakemaskin i ca fem minutter.La deigen heves på et lunt sted til dobbelt størrelse.Etter dette smører du en vid form med litt olje,klem deigen utover og sett den til heving i nye 30-40 min.
Topping:
2 sp tomatpurè
1 ts. oregano og hvitløksalt litt olivenolje og vann for, å tynne ut
6 dl lunket vann
2 ts salt
250 g durumhvete
400 g hvetemel
2 ss olivenolje
1 ts sukker
Deigen eltes i bakemaskin i ca fem minutter.La deigen heves på et lunt sted til dobbelt størrelse.Etter dette smører du en vid form med litt olje,klem deigen utover og sett den til heving i nye 30-40 min.
Topping:
2 sp tomatpurè
1 ts. oregano og hvitløksalt litt olivenolje og vann for, å tynne ut
Skinke,soltøkedetomater,oliven,løk og revet ost drysses over,etter at du har smurt toppingen på først.Dryss litt krydder som oregano og hvitløksalt over til slutt. |
Stekes på 200 grader i ca 20 min.Forbered deg nå på at huset fylles av de mest fantastiske dufter!! |
Denne typen focacciabrød bruker jeg ofte å lage til tapasbord.Passer helt perfekt for seg selv også.Ta gjerne sjangsen å" bryt deg litt løs" du også:)Klemmer Vibeke |
Mmmm det så helt nydelig ut :)
SvarSlettSamme som vi hadde hos deg dette Camilla,men med en annen topping:)Håper dere har det bra,store og små <3
SvarSlettHei Vibeke!
SvarSlettBloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.
Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.
Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine nettsteder.
For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen
Ha en fin dag!
Vennlig hilsen,
Elin
Alleoppskrifter.no