tirsdag 10. april 2012

Grønt, blått og frodig!!

Frodig er det her på sjenken nå!

Ranuklene står så fint i flaskene ennå ,etter de var bordpynt på påskeaften..utrolig egentlig,for de er jo ikke kjent for å holde så lenge..(over 1 1/2 uke siden de kom i hus)

Fant ut at noen av kopphånklene kan henge litt på denne måten også,det gir en liten fargepiff det:)


En gammel fløtemugge fra PP porselen ,gjør seg godt som potteskjuler til disse skjønne blå perleblomstene:)
Er veldig glad i bestikket her,som kommer fra Home & Cottage.Vil gjerne se det  hele tiden,så det kommer ikke ned i en skuff nei:)


Går alt etter planen nå,så kommer tallerkenhylla mi i løpet av uken(Hurrrayyyy!!),det blir spennende det og alt kommer til sin helhet.I kveld er det kos med gode gamle venninner,bli så koslig:)Ha en fin uke alle sammen og til alle dere som legger igjen de nydeligeste kommentarer,dere er bare fantastiske!Jeg blir både rørt og veldig glad. Klem Vibeke

4 kommentarer:

 1. Jeg blir bestandig så glad når jeg kikker innom deg! Så frodig og friskt, en letthet og sjarm. Ranunkler er mer holdbar en man tror ja. Og perleblomster hører våren til. Du har så mye fint og sette blomster i. Og det bestikket ditt har jeg kunne tenkt meg ja! :-)

  Ønsker deg en strålende kveld!

  SvarSlett
 2. Hejsan goa Vibeke!
  Är så glad för att jag hittade din underbara blogg.Det är som bläddra i en vacker inredningstidning!
  Du har arrangerat allt så vackert med porslin och blommor på den härliga skänken. Skall bli spännande att se din tallrikshylla, är övertygad om att det kommer att bli så vackert.
  Ha en fin kväll med vännerna!
  Kram Raina

  SvarSlett
 3. Hei igjen...
  Kan bare ikke la være å kommentere når du har sånne bedårende vakre bilder....
  Blir helt matt jeg,skulle tro det var tatt ut av en film....
  Uansett,kjekt å titte innom!

  Klem Camilla.

  SvarSlett
 4. Så vakkert på skjenken din! Herlig kombinasjon av hvitt og blått. Nydelig med den mugga du har til perleblomstene. Har også brukt mugger til blomster. Flotte bilder, likte så godt alle putene du har i stolen. Lekkert!

  SvarSlett