torsdag 5. januar 2012

En liten historie,som gjemmer seg på mitt nattbord.....

Og historien ligger i vasen som står her......

Men desverre vet jeg ingenting om historien som gjemmer seg i den,eneste jeg vet er at jeg har kjøpt den på et loppis i Porsgrunn for mange år siden..Det som får meg til å fantasere om denne vasen er initsialene som er gravert inn..

Kan det være en kjærlighetsgave tro?Hvem var den damen som fikk denne vakre sølv vasen?Hvordan så hun ut?Osv..osv...fantaseringen har pågått lenge!

Veldig vakker og gammel er denne "damen"som står på mitt nattbord..


Gamle ting vil aldri slutte å fasinere meg,jeg har vært slik siden jeg var ei lita jente(som snek seg inn på låver og inn i gamle skur for å studere gamle ting.....litt spesielt ja..)Synes jo det er mest gøy å vite litt om gjenstander jeg får inn i huset.Alle møblene jeg har kjøpt brukt,vil jeg gjerne vite mest mulig om..å spør å graver selgern, til min bedre halvdel blir flau.....Men med denne vasen får man bare fortsette å fantasere om.....Ha en fantasifull dag du også!!Klem klem

2 kommentarer:

  1. Den lampa likna litt på den jeg har kjøpt på ikea. Selvfølgelig var din litt finere, men det er jo ett fint alternativ for de som ikke har en sånn, fin gammel en! :D

    SvarSlett
  2. Lampen er veldig lik den fra Ikea ja,fordi på andre siden av senga her, står nemlig en slik,hi,hi...Den på min side er fra Home &cottage og er ganske så ny den og...Men helt enig ,den gammel ut:)

    SvarSlett