fredag 30. november 2012

Julebord flaskene...



 Ja jeg vet at de røde boksene har vært med nesten hele uken,hi,hi:)))Men de inspirerer så til å julepynte at her dukker den ene og den andre ideen opp:))) De gamle saftflaskene fra oldemor er blitt pyntet med granbar og rødt for årstiden...dere vet jo hvor mye jeg bruker de....Så i kveld er disse med på å pryde årets julebord på jobben sammen med røde epler med og uten telys oppi. Tror det kan bli et friskt og koselig innslag:)



Amaryllisen har nå slått ut i full blomst og i går kveld spratt den andre blomsten ut i all sin prakt også:))Håper å fått tatt et blinkskudd av denne vakre vakre blomst!

Herlig dus rosa,og nå det bare å vente på de røde og hvite herlige også:)))God helg alle sammen,i morgen er det julekalender tid....og Nure (altså hunden ) har fått i år også,hi,hi..Vi ses! Nå venter julestasen,julepynten og julebordet på meg...det bli KOS:)

                                   JULEKLEM  VIBEKE

4 kommentarer:

  1. De boksene var helt nydelige - perfekt som julepynt i den røde fargen:-) Jeg har maken i grønn. Ha en kjempefin helg. God klem fra Berit

    SvarSlett
  2. Boksene er bare helt nydelige og passer overalt:)
    Nydelige bilder og vakker inspirasjon:)
    Ha en herlig helg
    Klem Merete

    SvarSlett
  3. Såååå nydelig! Boksene er superfine og vi blir ikke lei av å se dem ;-)

    Så herlig du har pyntet flaskene!

    Skjønne bilder med utrolig mange gode idèer og herlig inspirasjon. Jeg nyyyter å være inne på bloggen din ;-)

    Ha en vidunderlig 1. desember!

    SvarSlett
  4. Hei. Sy nydelige bilder. Du har en utrolig flott blogg. Gleder meg over alle de flotte blogginleggene du har. Du er en utrolig kreativ dame. Klem

    SvarSlett