torsdag 1. november 2012

"Smertelig"...dekorering

 Jada for det stikker litt når man skal lage seg en slik einebuskkrans...Men så blir det jo dekorativt også da.Dette er bilder fra i fjor på denne tiden,hvor jeg begynte å få øynene opp for naturmartiale...siden den gang har det skjedd mye. Man finner stadig nye og spennende ting som egner seg godt til naturlig dekorering.

 En fin kombinasjon,einekvister,mose og amaryllis. Det skal jeg ha i år også:)


 Men så var det disse da...vakre skjønne svibler små,som jeg ikke kan ha i hus lengere. Allergisk så det holder desverre...dumt altså..for de er jo bare herlige.
Går du å tenker på årets julekalender og hvordan den skal se ut ? Da kommer det julekalendertips fra meg i helgen,enkel og selfølgelig av naturmatriale:) God helg ønskes herfra og klemmmer fra Vibeke

5 kommentarer:

 1. Nydelig.....aldeles nydelig.
  Ja,vet du....min ynglings juleblomst er svindel,men er såååå allergisk for den jeg og.vet at den er på værsting listen over allergi blomster.har som regel den utenfor.så skal nok kjøpe julerose vi.....

  God natt min skatt.

  SvarSlett
 2. Underbara bilder! Du har så fantastisk blogg!!
  Ha det bästa!
  Kram Raina

  SvarSlett
 3. Å herlighet... jeg tror jeg var litt trett da jeg skrev til deg i går....og så skrev jeg på Casper sin nye ipad.....Svindel .....ha,ha,ha....nei dette var morro du!
  Litt av en juleblomst da!
  Ho-ho-Marry.....helg!!

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder som alltid her hos deg!!!
  Jeg var så heldig og få en fin zinkbøtte med svibler på døra i går!!! Så snart lukter det JUL i huset hos oss!!!
  God helg og kos deg masse!!!
  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 5. Lovely page. Thank you for sharing.

  SvarSlett