tirsdag 27. november 2012

Jul i stua!

Jo det nærmer seg tid for pynting av alle rom til jul.....men bildene jeg viser i dag er ikke tatt i år.Det var selveste julaften i fjor det...og man sitter å mimrer og tenker om man skal gjøre det slik i år også:)
Jeg liker nok å variere litt å kommer nok helt sikkert til å putte inn nye innslag i årets julepynting..Men juletrepynten er den samme,den holder jeg fast ved noe som jeg vet jentene våre setter pris på.Det er jo selve gleden ved å pynte et juletre det,å finne frem figurer som bringer minner og julegleder. Husker en julaften jeg som ungdom skulle pynte juletreet hjemme og letet etter pappas barndomspynt som jeg var så glad i,det var en snømann og en liten fugel.....Men kunne ikke finne de noen sted,tilslutt måtte mor i huset innrømme at de var kastet..Å så lei meg jeg ble.. og syntes faktisk litt synd på pappa også husker jeg...Smiler jo litt av det nå selfølgelig men er fortsatt opptatt av tradisjoner og ta vare på det gamle som man har et forhold til:))))

Gleder meg SÅ til å finne ut av hva som skal pryde favorittskapet mitt i år....det er vel noen som har fått med seg at jeg er nå veldig svak for det røde i år....Blir det det da tro????:)

Vel det er gøy å sitte å mimre litt tilbake og til helgen skal det for alvor begynne å bli jul i stuen.Håper alle har noen fine novemberdager,tross grå,kalde og våte dager vi har hatt her i Telemarken.Håper på litt opphold idag så vi kan fortsette å ta flere julebilder,hi,hi..Det har jo sneket seg inn noen detaljer som hadde vært gøy å dele med dere......Vi ses!
                                                      Klemmer fra Vibeke

10 kommentarer:

  1. Dette ser så nostalgisk og fint ut. Du hadde gjort det så fint i fjor, ends finere blir det nok i år med flere røde innslag.

    SvarSlett
  2. Så utrolig koselig, sjarmerende og nostalgisk dette var:)
    Gleder meg til å se du pynte i år:)
    Ha en herlig dag
    Klem Merete

    SvarSlett
  3. Hold så op hvor ser det bare godt ud elsker dine rene linjer ikke for meget og ikke for lidt Knus Else

    SvarSlett
  4. God morgen sukkertopppen!
    Så nydelig!
    Virkerlig drømme nostalgi...
    Å nå klarer vi snart ikke å vente lenger....og Bjarte ,ja,han har allerede startet ute med lys i mange trær....og så er det altanen og baksiden....godt han liker å pynte han og.
    MEN....<en ting han ikke liker så godt,er den årlige krypeturen på loftet når han skal ta ned ALT julepynten....ho,ho...kan love deg det er det samme "every year".....Da kommer det gloser som ikke egner seg her....
    Men vi ler etterpå!
    Jeg står under trøen og himmler med øynene.
    I fjor kom en engel rasende ut av en ekse og deiset i gulvet rett ved siden av meg!
    Tipper han håpet at den skulle treffe meg i nøtten...ha,ha,ha..i tradisjon tro får jeg høre hva jeg skal med SÅÅÅ masse julepynt og at jeg kunne pyntet 3 hus osv..bla,bla bla....
    Og i tradisjon tro blir vi venner til slutt!

    Hadde du en fin bursdag og har du fått masse gaver? Håper det!
    Ha en flott fridag om du har fri!
    God klem og masse smil
    Camilla.

    SvarSlett
  5. Så nydelige bilder Vibeke:)Du er utrolig flink med å dekorere og pynte, gøy med den kransen over salongbordet:) Så de hadde noe lignende på Indiska her i Trondheim. Men kanskje du har laget den selv??? Du gir iallefall meg lyst og motivasjon i bøtter og spann kjære Vibeke:))))
    Ha en finfin onsdag:) Klems fra Grete

    SvarSlett
  6. Hei !
    Igjen kjem eg innom bloggen din og blir fengsla av dei nydelige bildene dine. Du har ein nydeleg heim og dekorerer den så vakkert at inspirasjonen fløymer :)
    No skal eg finna fram min eigen pynt og forvandla vår heim til eit julehus.
    Ha ein strålande dag vidare :)

    Klem / Janne

    SvarSlett
  7. Hei!
    Så fint du hadde det i fjor:D Blir sikkert like flott i år!! Jeg bare lurte på om du husker hvor du har kjøpt det saueskinnet som ligger på puffen?:) Er på jakt etter et, og ditt var så fint!:D

    SvarSlett
  8. Each time I visit your gorgeous blog I feel like I am sitting & looking through a beautiful magazine ♥
    Love the branches with miniature cones & the sweet little gingerbread house.

    SvarSlett
  9. Merveilleuse ambiance de Noël! J'aime beaucoup votre couronne suspendue, et ce bouquet d'amaryllis et mélèze...en fait, j'aime tout! A bientôt.

    SvarSlett