fredag 2. november 2012

En gammel å god kopi

 God lørdag alle sammen! I  dag er" A typen"i meg ekstra våken og jeg måtte bare stå opp....Så da ble jeg sittende å "rote" litt i bilder fra i fjor. Her dukket det opp noen gode bilder fra kjøkkenets gruve/peis som jeg gjerne vil dele. Når huset ble bygd laget jeg en inspirasjonsmappe flere år i forveien, jeg har den ennå...så gøy å gå tilbake å se på den og jeg finner raskt ut at smaken har ikke forandret seg i det hele tatt:) Jeg var mye ute å lette etter den peisen jeg ville ha og endte tilslutt opp med en kopi av en peis jeg hadde sett i et gammelt ukeblad. Den kommer fra en gammel norsk gård ett eller annet sted...Vi gjorde noen små justeringer og fikk en lokal murer til å sette den opp.Vi har hatt mye glede av den og det er virkelig KOS å fyre opp en litt kjølig morgen å kjenne varmen brer seg utover i kjøkkenet.

En liten "Vibeke touch"måtte med den gangen...så jeg skivde inn "Anno 2001". Husker mureren lo litt av det..han hadde vel ikke helt sett den komme:) Må jo bort å pirke litt borti ting jeg vettu..I følge mine foreldre har jeg vært sånn siden jeg ble født.Til glede... og besvær... for noen til tider:))Ja ja er blitt litt roligere med årene vil jeg tro.
 Den fantstiske gode strikkejakka mi var ny i fjor,og vel brukt siden kan man si...Sitter faktisk i den nå i skrivende stund:)

Gleder meg til pepperkakebaking tidlig i desember i år. Det bidrar stort til julestemning her hjemme.I dag blir det nok en kreativ lørdag,med maling på programmet, har funnet noen nye motiver som bare MÅ prøves ut.Det går også rykter om en eksklusiv leveranse her på døren i dag...Noen skjønne har fanget opp min interesse for naturmatrialer og har noe orntelig lekkert til meg..Jeg sier det igjen.. jeg er så heldig som har så fantastisk snille mennesker rundt meg. Det gjør virkelig at man blir ydmyk,rørt og veldig glad.

Nei dere nå er det bare å komme igang,la den deilige lørdagen begynne! Si ses nok flere ganger denne helgen,julekalenderinspirasjon kommer:) Gooood morgen klem fra Vibeke

4 kommentarer:

 1. En herlig lørdag ønskes deg kjære!
  Bildene er ubeskrivelig vakker...
  Lyser glede i ditt hjem!

  Kose deg massevis du herlige vesen!
  Klem fra A type nr 2...hi,hi.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tuuuusen takk snilleste Camila:)Ha en fortreffelig lørdag kjære deg <3

   Slett
 2. Så koselige og inspirerende bilder! Vakker peis og nydelig dekorasjon. Bildene gir masse god stemning ;-)

  Ha en super søndag! Nyt den masse!

  SvarSlett
 3. L'atmosfera che mando il tuo camino è stupenda!!
  I tuoi gusti sono favolosi!!
  Buona giornata!!
  Un bacio!!
  Sabry!!

  SvarSlett