tirsdag 22. januar 2013

Noe å se fram imot.....

 Jeg har flere begivenheter å se fram imot i nærmeste i fremtid. I morgen fyller min eldste datter 18 år og det gleder vi oss stort til, utrolig hvor årene har gått...Den lille skjønne og glade jenta vår har nå blitt en selvstendig og vakker ung( og fortsatt glad) dame...:)Så i dag skal mor bake deilig brownies som jubilanten bestillte til frokost i morgen...:) Våren er bestandig en deilig tid hvor det skjer mye. Jeg har alltid vår/sommerutstilling med eget loppis. Det er bare en fantastisk dag, som man storgleder seg til:))) Begynner å forberede meg til det alerede i februar/mars. I år skal jeg også feire min 40 års dag( på etterskudd),jeg fyllte jo i november i fjor men da er alle samt meg selv så opptatt,så derfor skal jeg ha en liten feiring i april/mai. Hvorfor akkurat da? Joooo jeg bare elsker kirsebærkvister og epleblomstkvister...Så jeg har sett for meg et vakkert 40 års bord med disse:)))) Dere som har fulgt meg en stund vet jo hvordan jeg bare elsker disse kvister..hadde jo annet hvert innlegg med det i en periode,hi,hi .Så slik" lekte" jeg meg med disse herlige kvister i fjor....
 


 Dette bildet er blitt mye brukt på inspirasjonsnettsteder...Så det var da jeg skjønte at det ikke bare var meg som er helt fortapt i vårens vakreste kvist......:)

Kan ikke dere se for dere et vakkert VAKKERT bord med disse også ? Det har hvertfall ikke jeg noen problemer med, hodet er fullt av ideer.....:)))Ser faktisk for meg å "låne" inn et helt tre i stua.. et lite da selfølgelig:) Tenk å sitte under der med masse levende lys i de søte natterstimer med de godeste venner....Noe å se fram imot det på en dag med - 16 grader ute...Ønsker dere alle en herlig dag alle dere GODE der ute!

                                        KLEMMER VIBEKE


15 kommentarer:

 1. God morgen Sunshine:)

  Så vakkert og nydelig. Hvert eneste bilde er bare en drøm. Og tusen takk for hilsen idag , jeg ble så glad:)

  Ja vi har 2 bursdagsjenter vi. Min Malin som blir 17 og din datter som blir 18. Jøss altså så voksne barn vi har fått. Ja brøwnie er så godt, skjønner godt hun øsnket seg den. Det gjør sikkert min datter og.

  Ønsker dere masse lykke til med bursdag og hipp hurra for 18 åringen din som er blitt myndig og kan kjøre bil:)

  Masse klemmer fra Margsreth

  SvarSlett
 2. God morgen, vakre eplekvister <3 love it :)
  Gratulerer med datterens 18 års dag :) Har selv ei på samme alder..og ja tiden går så fort..nå har hun egen bil og drar avgårde..hihi..en ny tid for mor og datter ;)
  ha en flott dag i vinterkulden...sol og -21 her..brrr, men sååå vakkert ute :)
  Vibeke :)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Flotte bilder og mye å glede seg til- Her har vi 4 (av 5) bursdager som skal feires om våren og i år skal eldste datteren konfirmeres- så det blir nok å henge fingrene i!
  Jeg la merke til det fine gulvet ditt på bildene over her- er det trebord? og hva har dere i tilfelle behandlet det med? Her i huset har vi beholdt det opprinnelige tregulvet, men det begynner å trenge litt omsorg- slitt som det er av barnelek og hundeklør...
  Ønsker deg en fin dag!
  Mvh Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Monica:)
   Gulvet heter fransk antikk og er et laminatgulv vi la for 11 år siden.Har alltid fått gode tilbakemeldinger på det:)I tilegg er det veldig slitesterkt,tenk hvor mye jeg har flytta rundt på ting i alle de årene og Nure som traver her dagen lang...så er det ikke mange riper her...heldigvis:)Men hadde vært opp til meg hadde vi nok hatt tregulv helst malt....men det kommer ikke på tale visst...:)Så sånn er det:)

   Slett
  2. Jeg synest også malt tregulv er kjempeflott- men med tre barn og en Berner har vi vel erfart at tregulv kanskje ikke er tingen her. Takk for tipset! Klem Monica!

   Slett
 4. Så otroligt vackert, vad du är duktig. Njuter av bilderna. Ha en fin onsdag. Kram Mimmi

  SvarSlett
 5. It is incredible how much is true the phrase under the title of your blog. I can see that on your blog and I can test on my blog, I'm completely agree with you.
  htt://shabbychiclife-silvia.blogspot.it

  SvarSlett
 6. Wow... så utrolig vakkert:)
  Nydelige bilder med masse inspirasjon:)
  Kommer til å bli en drøm av et bord:) gleder meg til å se det:)
  Gratulerer med datteren i morgen:) ja, tiden flyr fort og ungene vokser til:)
  Har selv ei jente som ble 24 1 Jan, en gutt på 19 og en på 14 år, så kjenner meg igjen:)
  Ha en herlig dag:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 7. Å ja jeg husker godt dine innlegg med disse skjønnheter og da jeg endelig fant et tre selv.....men som var utpå et stup!!!
  Tenker på deg hver gang jeg kjører forbi der,sommer som vinter!
  Å for en koselig bursdag i morgen for din datter. Stor dag.

  Kos deg med baking i dag.
  I morgen kommer mamma og mine søstre på middag hos meg,da skal vi og kose oss.
  Takk for nok et vakkert innlegg kjære gode du!

  Kraftig klemmmm.

  SvarSlett
 8. Lepe fotografije. Vašoj ćerki SREĆAN RODJENDAN.

  SvarSlett
 9. Du herlig tid, så nydelig!
  Elsker frukt trær blomstringen, det er vår, det:)
  Nyt planleggingen av 18 åringen:)
  Ønsker deg en fin dag!
  Klem Hanne

  SvarSlett
 10. Very nice spring ideas :-) Alena

  SvarSlett
 11. Stort grattis till dottern och stort grattis till dig i efterskott!

  Hoppas ni får en härlig bemärkelsedag!

  Underbara bilder som alltid. Jag blir så varm i hjärtat av vårlängtan och inspiration!

  Största kramen

  flisan

  SvarSlett
 12. Nydelige bilder som alltid! Gratulerer med en 18 åring : )
  Har forelsket meg helt i bloggen din, så har skrevet en anbefaling på min blogg idag - du er helt rå altså! Stor klem fra Cecilie

  SvarSlett